To je to što me zanima!

GTA V za PC opet je odgođen, novi datum izlaska 14. travnja

GTA V trebao se pojaviti 27. siječnja pa 22. ožujka. Kako bi se iskupio za novo kašnjenje, Rockstar daje 200.000 $ u virtualnom novcu svima koji su naručili igru
Vidi originalni članak

Rockstar je objavio još jednu odgodu PC verzije igre GTA V. Rekli su kako im za taj projekt treba još vremena i odredili novi datum izlaska - 14. travnja .

- Ispričavamo se gejmerima diljem svijeta koju odbrojavaju dane do izlaska igre. Treba nam još malo vremena kako bi se uvjerili da je igra usavršena i da Heists i GTA iskustvo mogu funkcionirati i na osobnim računalima.

GTA V za PC trebao se pojaviti 27. siječnja, a onda je odgođen za 22. ožujka. Kako bi se iskupio za još jedno kašnjenje, Rockstar će dati 200.000 dolara u virtualnom novcu svima koji su već naručili igru.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kontra liberalizma 04.03.2015.

    nadam se da ce popraviti fiziku i ostecenja na automobilima! jer ovo je katastrofa sta su napravili..ostecenja su na razini driver 2 igrice a cak je fizika bolja u driveru 2

  • hardy 03.03.2015.

    Pa koliko im to treba vremena, ovo im je već treći datum. Bilo bi dobro da onda bude dobra.

  • marihuana1 01.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare