To je to što me zanima!

Hoće li s autonomnim autima nestati i svaki užitak u vožnji?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U raspravi o autonomnim vozilima moglo se čuti da će ona stići, ali da taj prijelaz neće biti preko noći te da sigurno neće nestati prilike i za one koji guštaju u vožnji
Vidi originalni članak

Poduzetnik Saša Cvetojević koji je vlasnik Teslinog električnog automobila na Bug Future Showu vodio je raspravu o automobilima budućnosti. U kratkom razgovoru rekao nam je kako misli da su autonomna vozila budućnost. Dodaje kako već danas imamo vozila koja su u određenoj mjeri autonomna, ali vjeruje da će još dugi niz godina automobili imati obje varijante (vozač i autonomni pogon). Zbog toga i ne misli da će biti manji užitak za vozače u takvim automobilima. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • info_hr 05.02.2015.

    Najbolje bi bilo imat neki Golf 1 , 2 , max 3 ili nekakvu Vectru , Kadeta sa 82 ispusna lonca , kvazi turbo oznakama i vatrom na branicima i seljo tunningom , od ABS-a samo naljepnice , najbolja sigurnost u prometu je samozatezajuci pojasevi i dodatni desni retrovizor , celostonke od guma i branici od reciklirane plastike casa jogurta kojima nemozes preci istroseni lezeci policajac. Kome god ovo neodgovara neka se vrati u spilju gdje mu je mjesto!

  • CptNemo 03.02.2015.

    Takav "auto" mi ne treba. Ako sam vozi, onda nek se sam i plati i tanka - za svoje novce. Danas još uvjek stvaljamo chipove u aute radi poboljšanja voznih svojstva, jer tvornički i nisu baš, tko se hoće zezat. A u budućnosti već vidim novi biznis - čupanje van viška elektronike ;)

  • Spec 30.01.2015.

    Doživljaj vožnje nije isti sa novim automobilom : pali se na daljinski , servo , ABS , ESR , EBD , .... i onaj doživljaj u starini od 50 godina kada sam otključavaš vrata , stavljaš ključ i pališ motor , nema serva i ostalih pomagača , ti okrećeš volan i kočiš , a ako se motor i ugasi nastavljaš upravljati i pokrenuti motor "u brzini" bez straha da će preskočiti zupčasti remen jer ga nema nego stari dobri razvodni lanac .

Komentiraj...
Vidi sve komentare