To je to što me zanima!

Honor 6X je novi telefon koji pokazuje da su duple kamere in

Kineska kompanija Honor trebala bi uskoro predstaviti nasljednika modela 5X, a novi 6X imat će dvostruku stražnju kameru kao što smo nedavno vidjeli i na Honoru 8
Vidi originalni članak

Nakon što su nedavno predstavili i već prodali 1,5 milijuna primjeraka odličnog Honora 8, Huaweijev povoljniji brand uskoro bi trebao predstaviti još jedan uređaj s dvostrukom kamerom.

Prema podacima sa stranica kineskog regulatora TENAA-e, telefon bi se trebao zvati Honor 6X, a iako nije poznato previše detalja, slika pokazuje kako će na stražnjoj strani biti dvostruka kamera te senzor otiska prsta. Za očekivati je da će Dual-SIM telefon doći s cijenom u rangu 200 dolara, Androidom 6.0 te LTE podrškom. Što se hardverskih karakteristika tiče, možemo očekivati napredak u odnosu na prethodnika 5X, koji je imao 5,5-inčni Full HD ekran, Snapdragon 616 te 2/3 GB RAM-a.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tutek 13.09.2016.

    Ne znam tko ili što je taj honor ali izgleda da će konačno većina mobitela malo po malo dobiti 2 kamere... jer koliko god slika bila oštra, kvalitetna, širokokutni objektiv (ekvivalent 28mm u 35mm formatu) kakvog imaju SVI mobiteli kvari perspektivu i ne djeluje prirodno. Sa drugom kamerom, u pravilu je to sasvim blagi teleobjektiv (50-60mm) konačno bi fotografije trebale izgledati onako kako ih ljudsko oko vidi u stvarnosti.

  • iPhonchek 12.09.2016.

    Ne kužim zašto ovaj portal uporno forsira neke jeftinjake ovdje i predstavlja ih kao dobri telefoni. Stvarno ne kužim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare