To je to što me zanima!

HP-ov ultrabook Spectre sa svih strana štiti Gorilla Glass

Uz sjajne ultrabookove i novu liniju Pavilliona te ProBooka, HP je predstavio i novi All-in one prijenosni printer koji dolazi s Bluetoothom i baterijom za ispis 500 listova
Vidi originalni članak

HP je u četvrtak u Zagrebu predstavio cijelu liniju novih prijenosnih računala te printera koje su nedavno prikazali na skupu u Kini. Među njima se ističu Spectre i Envy, dva ultrabooka, od kojih je prvi nagrađen kao najbolji uređaj na CES-u u Las Vegasu. Skupocjeni laptop dolazi s Gorilla Glassom sa svih strana te IPS ekranom (1600x900), a na naše tržište dolazi verzija s Ivy Bridge procesorom. Spectre i Envy donose Beats Audio tehnologiju te HD kamere. 

Uz snažne Ultrabookove stižu novi Pavillioni m6 s poboljšanim performansama te nova linija ProBook uređaja. HP je predstavio i prijenosni "sve u jedan" pisač s Bluetooth podrškom i baterijom koja na jednom punjenju može isprintati 500 stranica. Računala u trgovine stižu krajem lipnja i početkom srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vox populi_1 16.06.2012.

    slazem se sa vama koji se zalite na HP, ni kod mene se nije proslavio ali ipak ovdje se radi o nekom drugom- skupljem i eksluzivnijem uredjaju tako da ne mislim da su i ovdje promasili stvar.

  • Cooleech 15.06.2012.

    Ja sam sa svojim starim HP-om sasvim zadovoljan. Malo se više grije kod touchpada, ali radi bez greške već 3 godine. U početku sam na njemu imao XP 32bit, pa Win7 64bit uz Ubuntu 9.10 te kasnije i 10.04. Sada imam dual-boot Ubuntua 10.04 i 12.04 i svaki OS koji sam na njemu probao radi(o je) bez ikakvih problema. Model je FU487ES.

  • You Are A Towel! 15.06.2012.

    jednom sam se zajebo, i uzeo HP, i nikad vise! Prije nesto vise od godinu dana Pavilliona G7 I5 proc, dual gfx.... medutim, nesto im gadno nestima s tim prebacivanjem graficke iz integrirane u ovu jacu, drugu. godinu dana sam u kontaktu s HP Hrvatska, glede tog problema, oni nemaju pojma kako ga rijesiti, i sve se svodi, cekajte dok neizace update biosa, koji jos nije izasao. Ukratko, laptop radi na integriranoj i nece se prebaciti na ovu jacu ma sto ja napravio. i to je problem svih koji imaju takvu seriju HPa. S obzirom da njima nije stalo da rijese taj problem, meni su se zgadili, i definitivno nikad vise HP, niti bi ga ikom preporucio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare