Honor najavio nove AI značajke i puno naprednije portretne fotografije na novom Honor 200 | 24sata
Obavijesti

Tech

Komentari 0

Honor najavio nove AI značajke i puno naprednije portretne fotografije na novom Honor 200

Honor najavio nove AI značajke i puno naprednije portretne fotografije na novom Honor 200
4

Honor navodi da su na podizanju kvalitete portretnih fotografija radili s francuskim studijom Harcourt te su koristili AI tehnologije za kreaciju ikoničnog studijskog efekta svjetla i sjene

VIDEO

Honor je u Parizu ovaj tjedan sudjelovao po prvi put na VivaTech konferenciji gdje su predstavili svoj pristup umjetnoj inteligenciji na uređajima, o čemu je za 24sata u sjedištu kompanije pričao i globalni direktor marketinga Ray Guo. Kompanija je predstavila novu AI strategiju, ali i Gen-AI iskustva s Google Cloudom koja će predstaviti na nadolazećim telefonima. 

Nakon što smo na ranijim uređajima vidjeli AI Motion Sensing Capture značajku za automatsko snimanje brzih radnji, Honor je najavio da će Honor 200 serija podići mobilnu fotografiju s novim AI iskustvom portretiranja. 

Honor 200 serija bit će predstavljena 12. lipnja u Parizu, a Honor navodi da su na podizanju kvalitete portretnih fotografija radili s francuskim studijom Harcourt te su koristili AI tehnologije za kreaciju ikoničnog studijskog efekta svjetla i sjene. Koristili su ogromnu bazu njihovih fotografija kako bi algoritam učio i replicirao njihove metode. Kako će to u praksi izgledati tek treba vidjeti, a Honor Magic OS 8 će stići i na Magic V2 te Honor 90 telefone, pa bi njihov algoritam trebao biti još sposobniji. 

Najavili četveroslojnu arhitekturu umjetne inteligencije

Tijekom keynote predavanja, HONOR je predstavio četveroslojnu arhitekturu umjetne inteligencije i objasnio svoj strateški fokus na integraciju umjetne inteligencije u MagicOS. Ova arhitektura sastoji se od različitih slojeva, pri čemu se na osnovnom sloju nalazi AI za više uređaja i operativnih sustava, što čini temelj otvorenog ekosistema, omogućavajući dijeljenje računalne snage i usluga između različitih uređaja i operativnih sustava. Nadograđujući ovaj temelj, platformski AI sloj omogućava personalizirani operativni sustav, olakšavajući interakciju između korisnika i računala na osnovu njihovih namjera i prilagođenu alokaciju resursa. Na trećem sloju, AI na razini aplikacija donosi val inovativnih, generativnih AI aplikacija koje će transformirati korisničko iskustvo. Na samom vrhu, sloj za Cloud-AI usluge pruža korisnicima jednostavan pristup masivnim uslugama u oblaku, uz istovremeno naglašavanje zaštite privatnosti, stvarajući sveobuhvatno i napredno AI iskustvo. 

Kao dio MagicOS 8.0 operativnog sustava, Magic Portal prvo je korisničko sučelje u industriji koje se temelji na namjerama, koje razumije ponašanje korisnika i koje pojednostavljuje složene zadatke u procese koji se odvijaju u jednom koraku. Magic Portal trenutno podržava 100 vrhunskih aplikacija u sedam scenarija, uključujući putovanja, produktivnost, slanje poruka, pretraživanje, zabavu, kupovinu i društvene mreže, s planovima za proširenje scenarija korištenja kako bi se u budućnosti pružila još besprijekornija i inteligentnija AI iskustva.

Kao dio HONOR-ove četveroslojne arhitekture, HONOR je spreman integrirati vrhunska Gen-AI iskustva, koja pokreće Google Cloud, u svoje nadolazeće pametne telefone, obećavajući korisnicima isporuku nove razine inteligencije i inovacije, uz poboljšanu zaštitu privatnosti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Rimac objavio video: Otkrivamo robotaksi, bit ćete iznenađeni
ZA DESETAK DANA

Rimac objavio video: Otkrivamo robotaksi, bit ćete iznenađeni

Pokazat ćemo vozilo, otkriti ime i pokazati mnoge druge stvari vezane za to. To je nešto jako specijalno, bit ćete iznenađeni - govori Rimac u videu koji je snimio u svojem kampusu

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...
Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao
od 16. do 22. lipnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uploviti u novu vezu, a Bikovi pokrenuti privatan posao

Od 18.6. Ribe će intenzivno izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak su flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav