To je to što me zanima!

HP predstavio nova računala, stižu i povoljniji prijenosnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SlateBook je povoljni prijenosnik s Androidom. Stajat će od 1999 kuna, no za one koji ipak žele OS koji je namijenjen radu s mišem i tipkovnicom bolji je Stream
Vidi originalni članak

HP je ovaj tjedan u Zagrebu predstavio novu liniju računala, među kojima su i odvojivi prijenosnici te HP-ov povoljni Android prijenosnik. SlateBook PC, prijenosnik je s Androidom koji će se nuditi sa 16 ili 32 GB SSD diska te 2 GB RAM-a. Sličan je Chromebooku, no taj će prijenosnik kod nas biti dostupan kada to odluči Google. SlateBook bi trebao stajati od 1999 kuna.

Premijerno smo vidjeli i Stream Notebook, koji bi trebao biti najjeftiniji uređaj s Windowsima. Opremljen je ekranom od 14 inča, 2GB RAM-a, a kod nas će se nuditi sa 64 GB SSD diskom. Stajat će od 2099 kuna. HP je prikazao i hibridni ultrabook Spectre X2 s Intel procesorima četvrte generacije. Iznimno tanko računalo pretvara se u tablet s 13,3-inčnim 1080p ekranom i Beats zvukom. Split X2 (na slici lijevo) još jedan je hibrid, koji spaja tablet i produktivnost stolnog računala. Tu su dvije baterije, 13,3-inčni ekran i Intel procesori. Preklopni Envy x360 ima 15,6-inčni ekran osjetljiv na dodir. Novitet je i radna stanica Z1 (na slici desno). Ona u novoj generaciji nudi 27-inčni ekran osjetljiv na dodir, Windowse 8 i Thunderbolt 2. Uz ova računala, HP je prikazao i nova Envy i Pavilion računala te nove pisače.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 1

  • RF 12.09.2014.

    Tko još kupuje HP? Taj se posvađao sa mozgom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare