To je to što me zanima!

Hrvatska igra Bear With Me na Steamu dobila zeleno svjetlo

Igrač je u ovoj crno-bijeloj avanturi u ulozi Amber koja mora riješiti misterij svog nestalog brata, a pri tome joj pomaže plišani medvjedić, koji je i privatni detektiv
Vidi originalni članak

Bear With Me, crno bijela avantura na kojoj radi zagrebački tim Indiefferent, uspjela je osigurati mjesto na Steamu. Najpopularniji servis za prodaju igara ponudio je Bear With me na svojoj Greenlight platformi, na kojoj je zajednica pokazala dovoljno interesa kako bi Valve kontaktirao autore.

Autori igre na Facebooku su objavili kako su presretni ovim uspjehom, koji je još jedan velik korak do konačnog izlaska igre. 

Andrej Kovačević, Hrvoje Maroš i Nikola Jokić na igri rade više od godinu dana, a u ovoj 2D avanturi igrač je u ulozi Amber koja mora riješiti misterij svog nestalog brata, a pri tome joj pomaže plišani medvjedić, koji je igrom slučaja i umirovljeni privatni detektiv.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ispravak_navoda 07.03.2015.

    ak nece bit preko 10 ojra mislim da ce se cak prodavat.

  • SmileyTheBoss 07.03.2015.

    Ovu igru sam igrao na Reboot InfoGameru u Zagrebu 2014. i mogu reći da je dosta dobra

  • toma789 06.03.2015.

    @samo gledam da mi je znati što si napisao u ovoj temi da si dobio 2 opomene. Avantura bi mogla biti dobra. Treba vidjeti konačan proizvod. Volim takve igre, ali se nadam da neće biti hardcore pa ću morati sam čitati sve dijaloge. Lakše se povezati s igrom kada likovi imaju glas

Komentiraj...
Vidi sve komentare