To je to što me zanima!

Hrvatska najava za Ghost of Tsushima otkriva i detalje igre

Ghost of Tsushima izlazi 17. srpnja, a nova najava na hrvatskom jeziku otkriva i niz detalja i odlično dizajniranih scena. Igra će imati titlove na hrvatskom, ali i izbornike kako bi se lakše snalazili u borbama
Vidi originalni članak

PlayStation je četiri dana uoči izlaska igre Ghost of Tsushima objavio novu najavu za svoju veliku ljetnu PS4 igru, koja je dobila i titlove na hrvatskom jeziku. 


Upravo je to i jedan od dobrih detalja koji bi mogli privući igrače ovoj borilačkoj igri smještenoj u Japan.  Naime, izbornici i titlovi bit će prevedeni na hrvatski, što će svakako olakšati igranje, a sudeći po ranijim igrama, poput Last of Us 2, može se očekivati kvalitetan prijevod. 

Nova najava otkiva nam sjajno dizajnirane scene  igre u kojoj je glavni junak Jin Sakai. On mora zaboraviti samurajske tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika i krenuti novim putem, putem Duha, i boriti se u nekonvencionalnom ratu za slobodu Tsushime.

Za one koji žele posebno iskustvo uranjanja u japansku kulturu dostupna je i opcija slušanja dijaloga na japanskom jeziku dok ljubitelji filmske kulture mogu aktivirati i Kurosawa prikaz koji će iskustvo igranja približiti tradiciji samurajskih filmova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NOBRU OBRU 25.01.2021.

    je brutalna igra

  • Illaminat 20.07.2020.

    Igra je zakon. 10/10.

  • Tonyseverdija 15.07.2020.

    Ovo će biti igra godine! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare