To je to što me zanima!

Hrvatski 'Seum: Speedrunners From Hell' stigao i na Steam

Prva igra samoborskog studija Pine "Seum: Speedrunners From Hell" stigla je na Steam. Seum tako trenutačno možete kupiti po promo cijeni koja će vrijediti tijekom launch perioda igre
Vidi originalni članak

Sukladno najavama samoborskog studija Pine, njegova prva igra Seum: Speedrunners From Hell je stigla na Steam u srijedu u točno 17:00 sati.

Seum tako trenutačno možete kupiti po promotivnoj cijeni od nepunih 12 Eura koja će vrijediti samo tijekom launch perioda igre nakon čega će ovaj najnoviji proizvod hrvatske indie game dev scene biti dostupan po standardnih €14.99.

 

Seum je inače nedavno proslavio čak 1.5 milijuna virtualnih smrti, a developeri su također prilično zadovoljni s reakcijama gaming zajednice na nedavni besplatni demo te se nadaju kako će igra biti dobro prihvaćena od poklonika speedrunning žanra te ostalih nostalgičara i mazohista.

Više informacija o igri donosi IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dr.Gonzo. 04.08.2016.

    Pogledao gameplay, deckima zelim sve najbolje u biznisu. Da je ovo izdano 2005. mozda bi I proslo, ali samo naprijed, nadam se da ce nesto kvalitetnije izaci uskoro.

  • maliturbo 29.07.2016.

    Koja je radnja igre

  • glinac 28.07.2016.

    bas me zanima misljenje igora krizmanica ili darinka o ovoj igri

Komentiraj...
Vidi sve komentare