To je to što me zanima!

Hrvatski telefon sa skrivenom kamerom dolazi u Barcelonu

NOA će na sajmu u Barceloni krajem veljače prikazati cijelu novu F seriju pametnih telefona. Nisu otkrili previše detalja, no vidi se kako bi uređaji trebali imati i kameru koja iskače iz kućišta uređaja
Vidi originalni članak

Koprivnički Hangar 18 objavio je kako će na Mobile World Congressu u Barceloni krajem veljače predstaviti svoje najnovije NOA telefone iz nove F serije koji bi trebali uz pomoć umjetne inteligencije omogućiti bolje performanse kamere. 

Kako navode, NOA želi ponuditi više u 'best buy' kategoriji, pa će uz DTS zvuk, prepoznavanje lica i otska prsta, kvalitetnoj kameri dodati umjetnu inteligenciju koja bi trebala donijeti bolje performanse. Naravno, tek će trebati vidjeti kako to funkcionira u praksi. 

Telefoni iz F serije (F3, F5, F10 Pro i F20 Pro) koštat će od 119 do 349 eura. Uz njih će prikazati i aktualne uređaje te tablete i pametne televizore. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 27.01.2019.

    Tata kupio mami kao taj "Hrvatski" mobitel, vece sranje u zivotu nisam vidio. Nakon mjesec dana morali kupiti ponovo pravi mobitel jer ovo govno steka toliko da nemozes uci u bilo sta da neizbaci 3000 nekih reklama, smrzne se... Uzas od mobitela

  • peteh 25.01.2019.

    Dečki, sretno u Barceloni, brend je domaći i lova ostaje tu... to na žalost u ovoj državi nikome nije jasno

  • thedarkside 25.01.2019.

    Noa ..dobro da nisu dali ime mojsije

Komentiraj...
Vidi sve komentare