To je to što me zanima!

HT potiče na reciklažu starih telefona i nude popust na novi

Korisnici koji donesu stari uređaj u najbliži T-Centar prilikom kupnje novog uređaja ostvaruju do 2.000 kuna na razne uređaje, a cijena novog uređaja dodatno se umanjuje i iznosom na koji je procijenjen njihov stari uređaj
Vidi originalni članak

Hrvatski Telekom, u novom ciklusu svog programa zaštite okoliša danas je pokrenuo inicijativu 'Zamijenite i uštedite' s ciljem prikupljanja starih uređaja koje korisnici više ne koriste te njihovog pravilnog zbrinjavanja.

Smanjenje elektroničkog otpada i njegovo zbrinjavanje jedan je od ekoloških prioriteta jer time aktivno pomažemo u sprečavanju mogućih negativnih posljedica na okoliš i ljudsko zdravlje. HT ističe da su dosad zbrinuli više od 152.000 uređaja te odlučili motivirati sve korisnike na način da za svaki vraćeni mobilni uređaj ostvaruju pravo na odlične pogodnosti.

Svi korisnici koji donesu stari uređaj u najbliži T-Centar prilikom kupnje novog uređaja ostvaruju do 2.000 kuna na razne uređaje, a cijena novog uređaja dodatno se umanjuje i iznosom na koji je procijenjen njihov stari uređaj.

Moguće je donijeti do 10 uređaja po jednom novom kupljenom uređaju.

U svim T-Centrima osigurani su uvjeti za prihvat i daljnje ekološko zbrinjavanje starih elektroničkih uređaja (mobiteli i ostala oprema) i pripadajućih baterija.

Sve dodatne informacije o programu „Zamijenite i uštedite“ dostupne su na: https://www.hrvatskitelekom.hr/dodatne-usluge/zamijenite-i-ustedite

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare