To je to što me zanima!

HT uz mPlatomat aplikaciju omogućio brže plaćanje računa

HT-ovi korisnici koji plaćaju račune na Platomat uređajima u T-Centrima uz ovu aplikaciju mogu unaprijed pripremiti račune i platiti kad im to odgovara na Platomatu
Vidi originalni članak

Hrvatski Telekom predstavio je novu besplatnu aplikaciju mPlatomat, koja građanima olakšava plaćanje računa na Platomat uređajima u T-Centrima. Aplikacija je dostupna za iOS i Android mobilne uređaje, a omogućuje učitavanje jednog ili više računa odjednom te pripremu za plaćanje računa na Platomatu. Korisnik preko aplikacije prima kôd koji unosi na Platomat i više sa sobom ne mora nositi papirnate račune, a više računa možete platiti jednako brzo kao da plaćate jedan.

Uz mPlatomat korisnici svoje račune učitaju kroz aplikaciju, a plaćaju kad im to najbolje odgovara. Na Platomatu korisnici mogu platiti HT-ove račune bez naknade, a svi ostali računi s 2D bar kodom mogu se platiti uz naknadu od 1.99 kuna po računu. Aplikacija omogućava praćenje i kontrolu naloga koji su pripremljeni za plaćanje, te praćenje povijesti plaćenih računa na Platomatima.

Ovom aplikacijom Hrvatski Telekom izlazi u susret sve većem broju korisnika koji račune plaćanju u T-Centrima na Platomatima. Nova mPlatomat aplikacija štedi vrijeme korisnicima, a donosi i mogućnost praćenja svih računa plaćenih na Platomatima. mPlatomat aplikaciju korisnici mogu preuzeti na Google Play ili na App Store.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • St. Jimmy 16.03.2017.

    Ja tako plaćam sve račune već dugo, preko aplikacije mBankinga. Tako da ne vidim svrhu u ovome

  • blackeagle 15.03.2017.

    debilizam... ak ću već skenirat s mobitelom, onda ću skenirat s mbankarstvom i direkt platit s računa, preko mpbz mi uzme kunu ili 2 po računu(valjda ak je ispod 50 ili 100kn je 1 kuna).. sigurno ću skenirat sve račune da brže platim pa se još vozat do tcentra... Nego, jel se na platomatu onda plaća kešom ili karticama?

  • 15.03.2017.

    najbolje da nam odmah skinete s računa i gotovo. i tak mi plač(ć)a ode na jebene račune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare