To je to što me zanima!

HTC će svoj prvi pametni sat predstaviti početkom godine?

O HTC-ovu satu već se dugo govori, a prema najnovijim informacijama trebao bi stići u veljači. Naglasak bi trebao biti na vrhunskom dizajnu i dugotrajnoj bateriji.
Vidi originalni članak

Nosivi gadgeti su i sadašnjost i budućnost, a u utakmicu pametnih satova uključuje se još jedan veliki tehnološki igrač. Tajvanski HTC bi mogao sljedeće godine ponuditi svoj prvi pametni sat - HTC One Watch. 

Na Twitteru se počelo nagađati da bi HTC u veljači mogao predstaviti svoj dugo iščekivati pametni sat i da će biti riječ o lijepom i elegantnom rješenju. 

Sat će dakako pokretati Android sustav, a očekuje se da će kružni ekran sata imati ekran rezolucije 360 x 360 piksela. Lani se nagađalo da bi sat mogao izaći na tržište prije Božića 2015. godine, no od tog termina se odavno odustalo. 

Dok HTC još 'pegla' svoj sat prvijenac, stručnjaci nagađaju da bi HTC-ovo rješenje moglo biti fokusirano na dugotrajnost baterije te na lijepi dizajn. 

HTC inače sve više gubi komad tržišta pametnih mobitela pa su nedavno proveli i velika rezanja i uštede što je moguće utjecalo i na sporiji razvoj pametnog sata. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MatkoZZ 07.12.2015.

    wau, pogle sve te stvari za koje necu imat novaca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare