To je to što me zanima!

HTC radi telefon kojeg ćete morati stiskati da bi radio

HTC U bi trebao imati inovativno sučelje na rubu telefona koje će reagirati na pritisak ruke ili klizanje kako bi pokrenuli aplikacije ili pojačali glazbu. Vidjet ćemo ga u travnju
Vidi originalni članak

HTC je početkom godine predstavio U seriju telefona, a kako se čini u istom nizu nastavit će i sa top modelom za ovu godinu. Iako se očekivalo da bi se on trebao zvati HTC 11, najnovije glasine govore kako će nasljednik dobiti ime HTC U te da bi ovo mogao biti jedan od najinovativnijih telefona ove godine.

Sam telefon bi trebao doći s 5,5-inčnim ekranom (2560x1440) te najnovijim Snapdragonom 835 kakav će biti i u Galaxyju S8. Uz Android 7.1 stiže i Sense 9. Na stražnjoj strani nalazit će se kamera od 12 megapiksela, a na prednjoj od 16. Glasine su navodile da bi trebali imati 6 GB RAM-a u mobitelu uz izbor između 64 i 128 GB interne memorije. 

Očekuje se da ćemo telefon vidjeti u drugom dijelu travnja, a u prodaji početkom svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miroslav23 30.03.2017.

    Sad ga vec serendaju. Znate da je prvi smartphone na dodir nastao 1992 godine IBM naziv telefona Simon, u prodaji bio 7mj prodali samo 55k uredjaja narod bio zaosto pa nisu shvatili tehnologiju, nije imao sto ovi danas imaju da možeš instalirati app, samo je imao kalendar, slanje fax, paint i tako te gluposti, osnovne, drugi je bio tablet mislim 1996 ili 1998 bio je malo napredniji cak je mogao i zvat imao si slusalicu onu kao od kucnog telefona i kad nekog zoves dignes tu slusalicu, ali tablet, isto si na dodir sve radio imao osnovne radnje iPhone je bio 3 koji je to pokrenuo i postalo popularno jer smo ocito razvili mozak i shvatili da je ovo super, a sad izmisljaju gluposti, ja radim na necemu sto se vec odavno govori da bi bilo super napravit ali nitko na tome ne radi bar koliko ja znam osim ako google, apple, samsung i ostali ne rade na tome u tajnosti naravno. Rjec je o app naravno.

  • sol 30.03.2017.

    Da su to napravili da puni bateriju, bilo bi bolje, napunis kao bazerijsku svjetiljku, i radi do besvjesti!

  • onoka 30.03.2017.

    I ja svog stiskom da bi upalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare