To je to što me zanima!

Huawei Ascend P7 je najbolji pametni telefon za potrošače

Stručni žiri jedne od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode, EISA nagrade, pohvalio je iznimno stakleno kućište, cijenu i kamere Ascenda P7
Vidi originalni članak

Huawei Ascend P7 najbolji je pametni telefon z a potrošače za 2014. i 2015. godinu prema odabiru europske udruge EISA (European Imaging and Sound Association).

Priznanje 'European Consumer Smartphone 2014-2015' za Ascend P7 je jedna od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode. EISA je drugu godinu zaredom prepoznala kvalitetu Huaweijevih pametnih telefona kada je laureat u istoj kategoriji za 2013. i 2014. bio ultratanak Huawei Ascend P6 sa samo 6,18 milimetara, podsjećaju iz kompanije.

Najnoviji vodeći Huaweijev 4G LTE mobitel unaprijedio je izvrsnost pametnih telefona u ponudi i nadovezuje se upravo na uspjeh Ascenda P6. Stručni žiri za EISA nagrade pohvalio je iznimno stakleno kućište Ascenda P7, dostupnost uređaja u crnoj i bijeloj boji te cijenu. Istaknuli su i dvije kamere za visokorezolucijske 'selfije' s osam milijuna piksela u prednjoj kameri i 13 milijuna piksela u stražnjoj kameri s bljeskalicom i pratećim aplikacijama.

Proznanje je potvrda novih industrijskih standarda

- Oduševljeni smo priznanjem jer je potvrda da smo postavili nove industrijske standarde s unaprijeđenim dizajnom , kamerom, korisničkim iskustvom i funkcionalnostima povezivanja na Ascendu P7 . Imamo još iznenađenja u pripremi za IFA 2014 sajam jer želimo omogućiti da što više ljudi na svijetu uživa u odličnoj tehnologiji – rekao je Shao Yang, potpredsjednik za marketing u poslovnoj grupi Huawei Consumer.

Nakon manje od dva mjeseca od predstavljanja u Parizu, Ascend P7 dostupan je u Europi, Aziji, na Pacifiku i u Latinskoj Americ i te je prodan u više od dva milijuna primjeraka u više od 70 zemalja (prema podacima od 20. srpnja ove godine). Ascend P7 u Europi je dostupan kod velikih operatera i distributera kao što su Vodafone, Telefonica, H3G, Carphone Warehouse kao najvećeg trgovca pametnim telefonima u Velikoj Britaniji te u e-commerce kanalu kao što je Amazon. U Hrvatskoj je Huawei Ascend P7 u ponudi Hrvatskog telekoma .

Hauwei Ascend P6 dobio nagradu za 2013.

Huawei Ascend P6 dobio je nagradu 'European Consumer Smartphone 2013-2014' u rujnu 2013 . pri čemu ga je stručni žiri opisao kao iznenađujuće dobro opremljen uređaj po atraktivnoj cijeni. Ascend P6 je sada u ponudi u više od 100 zemalja, a prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, od predstavljanja u lipnju 2013. godine.

Huawei je rangiran kao treći proizvođač na svijetu po broju isporučenih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine i za 2013. godinu te s najvećim rastom u odnosu na prethodnu godinu među vodećim proizvođačima mobitela, prema izvještajima analitičkih kuća Canalys, IDC i Strategy Analytics.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.08.2014.

    2 soma kuna, trebao bi kupiti jedan čisto da vidim čemu je. Dobar bi bio za moje starce, njima bolje od toga ne treba.

  • baky126 20.08.2014.

    previše su nabili cijenu. ima dosta povoljnijih smartphonova na netu

  • MaliOdPalube_1 19.08.2014.

    nadam se da nije toliko slican p6 iako isto izgledaju,p6 je ok al je imao dosta mana npr los sustav,kamera nije tako dobra,presavitljiv metal na straznjoj strani,cudno mjesto za rupu za slusalice,spor na igricama itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare