To je to što me zanima!

Huawei Watch 3 u Hrvatskoj, mjeri temperaturu, prati kisik

Satovi iz Huawei Watch 3 serije nude više od 100 načina vježbanja, omogućavaju mjerenje temperature kože novim, visoko preciznim senzorom, praćenje razine kisika u krvi i SOS poziv
Vidi originalni članak

Huaweijev najnoviji pametni sat Watch 3 sad je dostupan u Hrvatskoj u prednarudžbi, a iz Huaweija su izvijestili i da će oni koji, ovako kupe sat, dobiti FreeBuds 4i slušalice. Watch 3 dolazi u Active i Pro verzijama.

Satovi iz Huawei Watch 3 serije nude više od 100 načina vježbanja, omogućavaju mjerenje temperature kože novim, visoko preciznim senzorom, praćenje razine kisika u krvi i SOS poziv.

Huawei Watch 3 Pro podržava petodnevno trajanje baterije u smart načinu korištenja te 21 dan u ultra-long načinu korištenja baterije. Huawei Watch 3 može raditi tri dana u smart načinu korištenja i 14 dana u ultra-long načinu korištenja baterije.

Sat se jednostavno povezuje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti AI Life aplikaciju iz AppGallery trgovine. iOS korisnici svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem aplikacije Huawei Health iz App Storea. 

Posebna ponuda uz vrijedan dar trajat će od 5. srpnja do 19. srpnja, odnosno do isteka zaliha. Više o prednarudžbi pročitajte na službenim stranicama za korisnike. Preporučena maloprodajna cijena za Huawei Watch 3 iznosi 2999 kuna, a za Huawei Watch 3 Pro 3399 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.07.2021.

    Odličan 👏

  • 07.07.2021.

    Najbolje se orijentirat po osjeckom i rakiji

  • bulldognh 07.07.2021.

    Sve bi bilo dobro sa tim satovima da Huawei ima garanciju kakva bi trebala biti. Evo moj slučaj, nakon 7mjeseci nošenja Huawei 2gt sata po vrućini mi se poćela odvajati brtva ekrana od kučišta. Odnesem ja u Agram sa garancijom kad me za dva dana zove gospođa da moram platiti da 570 kuna da to ne podlježe garanciji i da su na makro mikro uređaju u mikronima našli oštećenje ekrana i da to moraju zamjeniti cijeli ekran. Zato ljudi bježite od toga jer ćete nastradati. Sat je super ali garancija katastrofa. Razmislite prije nego kupite

Komentiraj...
Vidi sve komentare