To je to što me zanima!

Humanitarna akcija: Školarci u Bregani odjenuli crvenu odjeću

Dan crvenih haljina akcija je kojom se želi podići svijest o specifičnostima moždanog udara kod žena, te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma ovog teškog stanja
Vidi originalni članak

Crvenili su se u petak hodnici i učionice Osnovne Škole Milana Langa u Bregani, ali ne zbog sramote, već iz humanih razloga.

Učenici i nastavnici odjenuli su crvenu odjeću kako bi obilježili Dan crvenih haljina, zdravstveno-edukativnu akciju kojoj je cilj podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života. Akcija se provodi u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog neurološkog društva i Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Cilj ove opsežne akcije je podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjene načina života.

U svojoj zajednici uvijek aktivni nastavnici i učenici u OŠ Milana Langa i ovom akcijom pokazali su da im je važno pomagati i brinuti se za svoje sugrađane.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare