Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Humanitarna akcija: Školarci u Bregani odjenuli crvenu odjeću

Dan crvenih haljina akcija je kojom se želi podići svijest o specifičnostima moždanog udara kod žena, te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma ovog teškog stanja

Foto: osnovna škola Milana Langa
0 komentara

Crvenili su se u petak hodnici i učionice Osnovne Škole Milana Langa u Bregani, ali ne zbog sramote, već iz humanih razloga.

Učenici i nastavnici odjenuli su crvenu odjeću kako bi obilježili Dan crvenih haljina, zdravstveno-edukativnu akciju kojoj je cilj podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života. Akcija se provodi u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog neurološkog društva i Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Cilj ove opsežne akcije je podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjene načina života.

U svojoj zajednici uvijek aktivni nastavnici i učenici u OŠ Milana Langa i ovom akcijom pokazali su da im je važno pomagati i brinuti se za svoje sugrađane.

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Možda vas zanima i ovo:
Message