To je to što me zanima!

Svoje idealne božićne poklone izaberite i naručite na Mondu

Blagdansku kupovinu obavite online i izbjegnite čekanje u trgovinama. Na Mondu vas čekaju super ponude i fenomenalni popusti uz besplatnu dostavu
Vidi originalni članak

Ovog Božića poklonite jedan od najtraženijih darova – tablet. Ovaj praktični i pametni uređaj omogućit će vam slušanje glazbe dok se vozite do posla, gledanje filmova na putovanjima, čitanje knjige u kafiću, razgovore i surfanje internetom u svakoj prilici. Idealan tablet naručite na mondo.hr i iskoristite super cijene i besplatnu dostavu. 

Tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra  

Pokreće ga Android 4.1 i pruža brze performanse. Ponesite ga bilo gdje i uživajte u mogućnostima on-the-go digitalnog svijeta. Potražite ga i u crvenoj boji.

Prestigio MultiPad 7.0 HD

Opremljen je svime da zadovolji sve potrebe i svačiji ukus. Uživajte u HD zabavi, neograničenoj komunikaciji i brzom surfanju webom na 7-inčnom multi-touch tabletu.

Tablet Vonino Otis S 7'' 

Svojom pristupačnom cijenom i visokim performansama procesora lako se može natjecati s najnovijim gaming uređajima na tržištu.

Forcebook UltraTab 7GT

Stvoren je za vrhunske performanse, a snažan procesor pobrinut će se da sve zahtjevne multimedijalne aplikacije i igre rade glatko i bez naprezanja. 

Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0

Daje najbolje od svakog tableta uz 8-inčni format s izvrsnim pregledom omogućenim IPS tehnologijom i najbolje grafičke mogućnosti.

Tablet Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G

Omogućuje da radite brže i efikasnije uz dvojezgreni procesor i uživate u fantastičnoj grafici četverojezgrene procesne jedinice.

Nexus 7C - 1A018A (2013)

Tablet Nexus 7C - 1A018A (2013) oduševit će vas svojom snagom uz pregledan zaslon, živopisnu sliku i kristalan zvuk. Zbog njegove male težine rado ćete ga nositi svugdje sa sobom.

SONY Xperia Z

Tablet SONY Xperia Z najtanji je 10-inčni tablet na svijetu i veoma je otporan na vodu te postavlja nove standarde u zabavi uz premium karakteristike i naprednu Sonyjevu tehnologiju.

Tablet LG G-pad

Pruža jedinstveno korisničko iskustvo i niz značajki za povezivanje te pripada premium seriji G. Mala težina i elegantan dizajn čine ga idealnim za korištenje u svakoj prilici.

Forcebook UltraTab 10Q Retina 

Tablet Forcebook UltraTab 10Q Retina oduševit će vas svojim performansama koje nadmašuju veliki dio prijenosnih i stolnih računala. S ovim tabletom dobit ćete najbolje, najbrže, najviše - za tako nevjerojatnu cijenu.

Idi na 24sata