To je to što me zanima!

Impresivni 360 foršpan za For Honor bacit će vas usred bitke

Video koji je najbolje gledati preko nekog uređaja za virtualnu stvarnost bacit će vas usred bitke između Vikinga, Samuraja i Vitezova, tri frakcije koje se bore za prevlast u For Honoru
Vidi originalni članak

Kad se nađeš usred bojnog bolja okružen stotinama vojnika bitka poprima sasvim drugačiji osjećaj. Upravo to je napravio Ubisoft s novim foršpanom za For Honor, koji izlazi sljedeći tjedan. U 360 videu bacili su nas usred bitke između Vikinga, Samuraja i Vitezova koji se bore da vrate slavu svojim narodima. Na taj način bi preko uređaja za virtualnu stvarnost trebali puno bolje osjetiti što će nas čekati u ovoj brutalnoj igri, koju ćete moći od četvrtka isprobati u otvorenoj beti. Već sada možete i preloadati igru kako bi bili spremni za igranje koje traje do 12. veljače. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kiva1234 15.02.2017.

    Dobro zamisljeno ali je jako lose izvedeno.. trebali su betu puno prije stavit da vide greske...To je tako kada se ubisoft zuri s izbacivanjem igre..

  • 08.02.2017.

    losa igra..

  • mudrac bez pameti 07.02.2017.

    Čim vidim UbiSoft odma mi se smraći pred očima. XD Beta ne izgleda baš naj al budemo probali. Možda me iznenade kao sa Watch Dogs 2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare