To je to što me zanima!

Instagram pao: Milijuni se žale da im se aplikacija stalno ruši

Još nije poznato zbog čega Instagram u utorak ima velikih problema u radu, ali i poslijepodne su se brojni korisnici žalili da se aplikacija stalno ruši. Ovo je drugi pad sustava u mjesec dana
Vidi originalni članak

Problemi koji su bili u radu Instagrama noćas, nastavili su se u utorak poslijepodne, a brojni korisnici diljem svijeta javljaju da imaju problema u korištenju aplikacije. 

Najveći dio prijavljenih slučajeva je u Europi i Aziji, a na stranici DownDetector navodi se kako je najveći dio problema kod samog pregledavanja fotografija te logiranja u aplikaciju. 

Dok se muče s ulogiravanjem u aplikaciju koja im se ruši, mnogi su se odlučili požaliti na Twitteru u iščekivanju popravka ovog problema - inače drugog pada u mjesec dana.

Neki korisnici koji su imali problema s radom Instagrama pišu da je aplikacija radila kratko nakon što bi je reinstalirali, ali da je ubrzo opet odbila poslušnost. Sun prenosi kako su ovakvi ispadi Instagrama rijetki, ali da se čessto to može povezati sa serverskim problemima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Blesimetar1 08.06.2018.

    Hebal vas instač, bavite se životom a ne glupostima..sve vise mladih zajedno na piću bulje u mobitele..grozno..poginut za selfi i lajkove..

  • 05.06.2018.

    Ja ga ne mogu otvoriti

  • Cvjetic1234 05.06.2018.

    Mos mislit velike stete uh uh

Komentiraj...
Vidi sve komentare