To je to što me zanima!

Internet preplavile slike novog iPhonea 6; otkrili da su lažne

Fotografije izgledaju prilično uvjerljivo, no isti uzorak mrlja na fotografijama prototipa odao je lažiranje. Iza njega navodno stoji daroviti grafički dizajner Martin Hajek
Vidi originalni članak

Čim je Apple predstavio iPhone 5S i 5C, odmah su krenule i glasine o iPhoneu 6, a posljednjih dana internet su preplavile i prve slike koje prikazuju izgled novog telefona. 

Niz fotografija osvanuo je na brojnim stranicama, a među njima i kod Sonnyja Dicksona, koji je i ranije bio vjerodostojni izvor za nove informacije oko iPhonea. Same fotografije izgledaju prilično uvjerljivo, uz packe po ekranu, loš fokus i uvjerljiv dizajn. Ono što se vidi na fotografijama u skladu je s ranijim glasinama o većem uređaju tanjeg ruba oko ekrana. Sam dizajn je prilično u skladu s Appleovim. 

No, ubrzo je otkriveno da su slike lažne. Kako prenosi Verge, navodno se radi o radu Martina Hajeka, grafičkog dizajnera koji je prije nekoliko dana objavio svoju viziju Appleovog pametnog sata. Ono što je odalo lažiranje je isti uzorak mrlja na fotografijama prototipa, što možete vidjeti iznad teksta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Palmira 15.02.2014.

    Naravno da su lažne, nemre iCrap izledat tak dobro.

  • god of war 14.02.2014.

    Iako je bilo dosta lijepih koncepta iP 6ce, smatram da ce isti bit slican 5s-u, mozda za tik ce bit zaobljen, al da se jedva ceka-i te kako je....

  • ŽeljkoŽeljkov 13.02.2014.

    u pm ..a ja vec naso kupca za njivu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare