To je to što me zanima!

Istražite Far Cry 3, čekaju vas majmuni naoružani bombama

U videu od 14 minuta dvojica developera vode nas kroz osnove prekrasne igre, kao što su penjanje na radio toranj i aktivacija GPS-a koja nam daje prikaz cijele karte..
Vidi originalni članak

Far Cry 3 stiže za nešto više od mjesec dana, a Ubisoft nastavlja objavljivati video najave s detaljima iz prekrasne igre. U prvom videu koji su objavili u četvrtak prikazuju 14 minuta s početka igre kroz koje nas vode dvojica developera. Objašnjavaju se neke od osnova igre poput penjanja na radio toranj koji će nam omogućiti da na karti vidimo što se nalazi u našem području. Također na vrhu tornja možemo vidjeti i koliko je ogromno područje na kojem se igra.

U traileru koji su objavili može se vidjeti i Monkey Business dodatak u kojem će biti lik koji koristi majmune kao bombaše samoubojice. U dodatku će biti 4 posebne misije, a moći će se naći u Insane Collector verziji igre. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MILENKO_1 22.10.2012.

    Prvi dio Far Cry je bio izvanredan i ponekad i sad zaigram. Drugi dio mi se nije svidio a treci dio bu mo videli.

  • intelektualni propuh 22.10.2012.

    Steta sto nisu integrirali "farmville". Siguran sam da bi bilo idiota koji bi uistinu krenuli uzgajat stoku i sadit gredice luka, paradajza i sl.! lol

  • kukurikuu 20.10.2012.

    Intresantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare