To je to što me zanima!

Je li ovo prva 'mišovnica'? Miš s 20 tipki je za prave gamere

Miš koji dolazi s 20 tipki nudi za svakoga mogućnost da si ga prilagodi i teško će nekome biti reći da mu nedostaje još jedan gumb. Sve tipke imaju LED osvjetljenje
Vidi originalni članak

Logitechov G600 miš s 20 programabilnih tipki prije bi se mogao nazvati tipkovnicom nego mišem, a možda je Logitech izmislio novu kategoriju proizvoda, "mišovnice". Kako navode, gamerski miš dizajniran je posebno za MMO igrače te dolazi s tri profila (dva za MMO igre i jedan opći). No, uz G-shift opciju broj akcija koje se mogu obaviti mišem se udvostručuje. Sve su tipke mogu i programirati tako da imaju vlastite naredbe, tako da je prilično teško napraviti akciju koju nećete moći riješiti mišem. 

Producenti Rifta koji su u sudjelovali u dizajnu kažu kako je ovo jedan od najboljih miševa na tržištu. Inače, miš će u prodaju početkom srpnja, a cijena će mu biti oko 599 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ZMIJA1 22.06.2012.

    mišovnica tipkovnica

  • LoVe_hOuSe 21.06.2012.

    za gamera je mis najvaznija karika...i naravno njegov dpi ej...jer od njega najvise toga krece a da ne govorim za fps ove...a sad za obicno korstenje uz slobodan nekad i gaming nista ne fali ni onome od 50 ak kn a...

  • pušmiPuli 20.06.2012.

    Ružna i preskupa Naga je majka za ovaj miš i stvarno nam prodajete toplu vodu sa takvim pisanjem članka bez ikakvog istraživanja,jbg pa samo da ste proguglali minutu ste mogli skužit,pa ili pravite reklamu logitechu ili vas očajno malo plačaju za članke! Informacija kriva i netočna vrijedi nula bodova!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare