To je to što me zanima!

Je li Thief dovoljno dobar da vam ukrade slobodno vrijeme?

Garrett u Thiefu krade k'o veliki, no u recenziji pogledajte zašto to nije problem ove, u najboljem slučaju, prosječne igre. Jeste li već zaigrali reboot slavnog serijala?
Vidi originalni članak

Thief je serijal kojeg je proslavio sporiji tempo igranja, skrivanje u sjenama, pažljivo šuljanje i naravno krađa, a nakon dužeg izbivanja s tržišta vratio se u novom, next-gen izdanju. Taj četvrti nastavak nazvali su samo Thief, dajući nam do znanja da se radi o rebootu, odnosno svojevrsnom resetiranju serijala za moderna vremena.

Studio Eidos Montreal uhvatio se posla i koristeći Unreal 3 engine razvio novu igru za niz aktualnih platformi - možete ju zaigrati na PS3, PS4, X360, Xbox One konzolama, kao i na PC-ju, na kojem je serijal i započeo još 1998. godine. 

Majstor lopovluka Garrett ponovno je glavni protagonist, a iako u novoj igri pati od amnezije, sreća u nesreći je da nije zaboravio krasti. O ne, krade on k'o veliki, ali to nije problem ove u najboljem slučaju prosječne igre. Zašto je novi Thief razočarao provjerite u video recenziji ekipe s gaming portala HCL.hr, a u komentarima nam javite jeste li ga zaigrali.

Cijelu recenziju pročitajte na HCL.hr

Idi na 24sata

Komentari 5

  • shooter048 14.03.2014.

    igrao i izbrisao,uzaludno je bilo moje skidanje,mislio sam da je igra bolja ali jako sam razočaran,grafika mi nije nešto,a što se tiče same igrivosti katastrofa

  • falkyrock 12.03.2014.

    igram igricu, i mogu reći da nije loša, no igrica je "next gen", a ona mi se baš i ne čini kao "next gen" igrica.

  • Palmira 12.03.2014.

    Završio. Ništa posebno. Pogotovo je nervirajući respawn patrola u gradu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare