To je to što me zanima!

Južnoafrički policajci lovit će kriminalce Rimčevim biciklima

Južnoafrička Republika jedno je od najvećih tržišta za Greypove električne bicikle, a policajci u Cape Townu patrolirat će gradskim ulicama na Rimčevim biciklima
Vidi originalni članak

Role, bicikli, skuteri ili mali Smart samo su neka od sredstava koja koriste policije u brojnim gradovima diljem svijeta kako bi stali na put kriminalcima. Odsad će u Južnoafričkoj Republici imati na raspolaganju i Greyp električne bicikle Mate Rimca. 

Rimac je u postu na Facebooku u utorak napisao kako je JAR jedno od najvećih tržišta za njihove električne bicikle, a raznim policijama i vojskama u svijetu koje voze Greyp sada se pridružio i Cape Town. Kako doznajemo, Greyp bicikle testiraju institucije u nekoliko zemalja na raznim kontinentima. 

- Policija koristi Grey G12 kako bi učinkovito ulovili kriminalce, a pritom se i dobro zabavljaju - napisao je Rimac.

Policija u Cape Townu će koristiti Rimčeve bicikle kako bi patrolirali područjem raznim dijelovima grada i oko planine Table na kojem ima mnogo kriminalnih aktivnosti. Još nije poznato koliko će ukupno bicikala policija naručiti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Alex555 20.09.2017.

    Bajk je simpa ali gdje su mu blatobrani za kišu? jer to dodatna oprema?

  • toby 17.03.2016.

    Ebate koje su to štedljive države. Mene ulovila 3 policajca u Toyotinom terencu da razgovaram na mobitel

  • Igor Petak 16.03.2016.

    Rimac je jako dobar inovator ali ne za naše prilike. Za cijenu električnog bicikla mogu kupiti dobar automobil, zato ne podnosim Rimca. Istina doprinosi razvoju Hrvatske ali zašto ne proizvede nešto za nas obične smrtnike ili mu je lova draža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare