To je to što me zanima!

Kadar po kadar: Koliko je novi Battlefield 1 vjeran povijesti?

Autori s kanala The Great War odlučili su analizirati, kadar po kadar, koliko je toga u samom foršpanu za novi Battlefield točno i vjerno ratovanju u Prvom svjetskom ratu
Vidi originalni članak

Prilično je normalno da se povijene činjenice ne shvaćaju baš najozbiljnije u videoigrama, ali zbog dojma je određena doza autentičnosti prilično važna. Jer, teško se uživiti u igru kad vas netko šamara očitim povijesnim neistinama. Zbog toga je mnoge zainteresirao Battlefield 1, serijal koji je ratovanje shvaćao nešto ozbiljnije od drugih konkurenata, a sada radnju prebacuje u Prvi svjetski rat.

Autori s kanala The Great War odlučili su analizirati, kadar po kadar, koliko je toga točnog u samom foršpanu. Otkrili su kako ono što video prikazuje u velikoj mjeri odgovara onome što je bilo dostupno vojnicima, tako se i tenkovi ponašaju kao što je to bilo tada, ali i plinske maske izgledaju autentično pa i činjenice da vojnici nose oružje suprotne strane - što nije bilo tako neobično vidjeti, osobito u žaru borbe. Iako se ne radi o simulatoru, impresivno je vidjeti koliko je truda uloženo u točnost opreme koju ćemo koristiti kroz igru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • No More Mr. Nice Guy 16.05.2016.

    najbolja igra na svijetu je goat simulator ;)

  • iPhonchek 16.05.2016.

    jedva cekam, samo se toplo nadam da ce im launch bit bolji od BF4!

  • Lix007 16.05.2016.

    ovo ce biti GOTY

Komentiraj...
Vidi sve komentare