To je to što me zanima!

Kakav napredak: Karu vratili u život u prekrasnoj igri Detroit

Kara je bila glavni lik demo videa prije tri godine, a sada se vraća u vlastitoj igri u kojoj Detroit postaje grad androida. Detroit: Become Human izlazi 2016. za PS4
Vidi originalni članak

Kara je android kojeg smo prvi put vidjeli 2012. godine, ali tada je bila samo lik u fantastičnom demo videu kojeg je francuski Quantic Dream kreirao za PlayStation 3. U njemu smo mogli vidjeti kratku priču o androidu koji ima osjećaje i svijest. No, i tada su se mnogi pitali što bi se dogodilo Kari kada izađe iz tvornice.

Autori hitova Beyond: Two Souls i Heavy Rain odlučili su odgovoriti na ta (i druga) pitanja o svijetu bliske budućnosti te su ovih dana predstavili igru u kojoj su Karu vratili u život, ali koristeći sve blagodati koje im pruža PlayStation 4.

Impresivna najava donosi nam puno bogatiju grafiku, ali i kratak pogled na ogroman napredak između dvije generacije Sonyjevih konzola.

Autori igre inače kažu da su htjeli zamisliti svijet u kojem se androidi poput Kare kreću poput nas te kako su htjeli vidjeti kako bi ljudi reagirali s ovim novim oblikom inteligencije, ali i kako bi reagirali na njih da imaju emocije.

Karu inače u igri glumi Valorie Curry, koju smo mogli gledati i u seriji Sljedbenici .

Detroit: Become Human možemo očekivati tijekom sljedeće godine samo za PlayStation 4

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CopyPaste 01.11.2015.

    Grafika je vrh. Ova Kara mi baca malo na Katniss.

  • garobul 01.11.2015.

    da je i meni moju vratit u zivot..........

  • nikluk20 01.11.2015.

    sjećam se animacija uz igrice još devedesetih, gladao sa čeljusti do poda....sada više neznaš jel animacija ili pravi glumci...fantastično...

Komentiraj...
Vidi sve komentare