To je to što me zanima!

Kao iz Avengersa: Pogledajte mali nosač dronova u akciji

Helicarrier je golemi leteći nosač aviona, koji smo vidjeli u Osvetnicima. Na Facebooku su entuzijasti izradili njegovu preteču koja za sada vozi jednu letjelicu
Vidi originalni članak

Sad je jasno odakle će S.H.I.E.L.D. vrbovati inženjere za izradu i dizajn golemih nosača letjelica i dronova kakve smo mogli vidjeti u Osvetnicima. Naravno, ako će nam takvi zatrebati u obrani protiv izvanzemaljske invazije. 

Entuzijasti s Facebook stranice Flite Test izradili su maleni helicarrier (nosač) koji je u biti dron za prijevoz drugih dronova. U njihovoj prvoj verziji s nosača je poletio maleni avion na daljinski, no ne treba puno mašte kako bi vidjeli dorađeniju verziju koja će moći prevoziti više dronova. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • otilliaOS33 08.11.2014.

    fora mi je kada se ekipa skupi i radi nešto ovako, ne mora to biti savršeno, bitno je da ljudi uživaju u onome što rade :)

  • akreca 05.11.2014.

    avakav oblik prevoznog sredstva je odlican za turisticke destinacije tipa veliki kanjon, jelouston, alpe, mnoga jezera, prasume...itd itd. odlican je iz razloga relativno dobre nosivosti, relativne stabilnosti i potrebe za dugotrajnim lebdenjem na jednom mjestu i ogromnog vidnog polja. znaci upotreba mu je ogromna ali da je i sigurnost na zavidnom nivou.

  • akreca 05.11.2014.

    cemu bi sluzio ovakav nosac aviona? previse energije trosi, spor, nestabilan... nepotreban potpuno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare