To je to što me zanima!

Gužva u Arena Centru: Kupci se gurali zbog gratis mobitela

Osim ovih akcija, "kineski Apple" u povodu otvorenja svoje prve trgovine u Hrvatskoj snizio je cijene dijela mobitela, pametnih satova, robota, romobila...
Vidi originalni članak

Trgovina Mi Store, kineskog Xiaomija - proizvođača mobitela i ostalih gadgeta, otvorena je jutros u 10 sati u zagrebačkom Arena Centru.

Zbog akcije koja u prvih 11 minuta za prvi kupljeni uređaj nudi drugi gratis, te sljedećih 100 minuta za dva kupljenja uređaja jedan gratis, ispred trgovine stvorio se red od tridesetak metara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je javio čitatelj, u trgovinu su u početku puštali jednog po jednog kupca, a kasnije su nastavili puštati 10 po 10.

Osim ovih akcija, "kineski Apple" u povodu otvorenja svoje prve trgovine u Hrvatskoj snizio je cijene dijela mobitela, pametnih satova, robota, romobila...

Čitatelji nam javljaju da sve protječe mirno i da među kupcima nije bilo nikakvih incidenata. 

Xiaomi je popularni kineski proizvođač koji nudi brojne uređaje po prihvatljivim cijenama. Kupci u Hrvatskoj ovaj brend upoznali su uglavnom kupnjom preko kineskih internetskih trgovina.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • ojhrvatskamati 24.12.2018.

    Trazim tjedan dana vec po zgu mate 20 sve rasprodano... Samo jos jedan od dokaza medijske manipulacije ljudima da se u Hr živi loše....ovdje se živi kraljevski

  • lavlje srce 68 23.12.2018.

    Onaj tko ima taj će kupiti a onaj tko nema neće kupiti.A opet onaj tko nema a kupi na rate nije mi ga žao neka ispašta pogotovo kinesko kad mu se pokvari za 2 mjeseca.

  • 22.12.2018.

    Konzumerističko-kapitalističko ludilo zahvatlo siromašne Hrvate. Potrošit će u prosincu "samo" 13,5 milijardi kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare