To je to što me zanima!

Koenigsegg želi s dva auta na Nürburgringu srušiti rekorde

Prvo će se na aktualni rekord od 6 minuta i 57 sekundi, koji drži Porsche 918 Spyder, okomiti Agera R, a nakon toga će vrijeme pokušati poboljšati i novi One:1
Vidi originalni članak

Šef švedskog Koenigsegga Christian von Koenigsegg najavio je kako njegova tvrtka namjerava čak dva puta srušiti rekord kruga za cestovne automobile na slavnom Nürburgringu.

Prvo će se na aktualni rekord od 6 minuta i 57 sekundi, koji drži Porsche 918 Spyder, okomiti Agera R, a nakon toga će vrijeme pokušati poboljšati i novi One:1 koji ima 1360 KS. Koenigsegg planira ostvariti nevjerojatno vrijeme od samo 6 minuta i 30 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dave 08.01.2015.

    zanimljivo kako malo komentara,a tako zanimljiv auto..hmmmm

  • dave 15.12.2014.

    svaki auto ima svog kupca..sta bi kupovali seici da nema takvih auta?¿ to sto kosta kao vila na jadranu je drugi padez..obicni smrtnici ce vozit fiate i opele..a imucna gospoda ce se vozit u 1xxx konja ..taj auto je stvar prestiza i stila..a ne potrebe..narocito sto im cijena s vremenom raste jer ih je malo proizvedeno..jos kad ih porazbijaju..oni sto ostanu citavi vrijedit ce milione eura..

  • CptNemo 13.12.2014.

    Ovi Koenigs-ovi auti su ne bahato nego odvratno preskupi. Kupiš 4 Ferrarija za jedan ovaj, koji vozit i tako nigdje osim na pisti nemožeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare