To je to što me zanima!

Kompaktna i brza: G410 Atlas je nova tipkovnica za gamere

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL je mehanička gaming tipkovnica s Romer-G mehaničkim prekidačima, RGB osvjetljenjem i Arx Control Integration aplikacijom
Vidi originalni članak

Logitech je predstavio G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku gaming tipkovnicu ultra tankog dizajna s ekskluzivnim Logitech Romer-G mehaničkim prekidačima. Osim što nudi 25 posto bržu preciznost od standardnih mehaničkih tipkovnica, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL mehanička tipkovnica se odlikuje dugotrajnošću i inteligentnim RGB osvjetljenjem te dizajnerskim rješenjem bez numeričkog pada.

Tipkovnica se također može povezati s Logitechovom aplikacijom Arx Control Integration preko koje se na mobilnom uređaju prikazuju sve dostupne informacije o vašim igrama.

Uz visinu točke pritiska od 1.5 mm, Romer-G prekidači primaju naredbu na osnovu koje vam pružaju veću prednost u natjecateljskim igrama gdje je svaka milisekunda važna.

Zahvaljujući svim vitalnim tipkama važnim za igranje, Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnicu možete koristiti i na LAN turnirima jer zauzima malo prostora. Bez numeričkog pada ili makro tipki ostvarit ćete više prostora za široke pokrete mišem. Osim toga, kompaktan dizajn omogućuje poboljšanu udobnost, što je osobito važno za DPI-igrače.

Središnje osvjetljenje na tipkovnici olakšat će vam pronalaženje pravih tipki u igri, ali i u mraku. Kada tipkovnicu povežete na Logitech Gaming Software možete individualno prilagoditi osvjetljenje u punom spektru boja iz palete od 16,8 milijuna boja. Softver vam omogućuje da sinkronizirate obrasce osvjetljenja i na drugim Logitech G uređajima, označite tipke za praćenje ili druge naredbe u različitim bojama, te prilagodite boje vašem profilu igre.

Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnica se očekuje da će biti dostupna u Europi početkom listopada po cijeni od 1119 kuna .

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pametna ovca 01.10.2015.

    Imam svoju tipkovnicu i ne žalim se na nju.

  • broscience 01.10.2015.

    meni još najbolja moja 15 god stara tipkovnica, nikako da se pokvari

  • CopyPaste 01.10.2015.

    Nedostatak numpada je u biti ovdje i glavni minus, a ne plus, po meni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare