To je to što me zanima!

Lansirali aplikaciju koja iPad pretvara u daljinski upravljač

Sky je predstavio novu aplikaciju koja korisnicima omogućuje da svoj iPad pretvore u gigantski daljinski i s njim mijenjaju kanale, snimaju programe te premotavaju
Vidi originalni članak

Sky je predstavio novu iPad aplikaciju koja bi mogla označiti kraj daljinskih upravljača. Aplikacija pretvara iPad u gigantski daljinski upravljač koji korisnicima omogućuje promjenu kanala, snimanje programa pa čak i premotavanje, piše Daily Mail.

- Danas radimo veliki korak naprijed i dajemo našim korisnicima još veću kontrolu nad gledanjem TV-a, obavijestili su iz Skya. 

Kako su objasnili, jednostavnim povlačenjem ili dodirom prsta zaslona iPada kupci mogu koristiti aplikaciju i pretvarati uređaj u daljinski. Zahvaljujući aplikaciji korisnici će moći snimati svoje omiljene programe, listati tv vodič za cijeli tjedan i odabirati na koji način žele snimati omiljene serije, samo jednu epizodu ili cijelu seriju. 

I druge tvrtke poput Samsunga i LG-a su razvile aplikacije za svoje uređaje koje korisnicima omogućuju da televizorom upravljaju pomoću mobitela. Microsoft je nedavno objavio aplikaciju za svoju Xbox konzolu zahvaljujući kojoj će korisnici mobitela i tableta moći vidjeti dodatne podatke o emisijama koje gledaju. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_141645 27.08.2012.

    e sad kopiraju samsung. sa tabovima možeš upravljat samsung smart TVom

  • Ujka 25.08.2012.

    Vao to je vazan izum kao i od Billa WC..

  • Alexandar_1 19.08.2012.

    Ideš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare