To je to što me zanima!

Lara Croft se vraća, najavljena je nova Tomb Raider igra

Nakon što je nedavno proslavio četvrt stoljeća postojanja, Larina avantura se nastavlja. Novi Tomb Raider igrat ćemo na Unreal Engineu 5, potvrdio je to razvojni studio Crystal Dynamics
Vidi originalni članak

Razvojni studio Crystal Dynamics ovaj je tjedan na Twitteru potvrdio kako rade na novoj Tomb Raider igri. Vrtjet će se na Unreal Enginu 5, a kojeg je Epic Games u utorak učinio dostupnim u svom punom sjaju developerima da s njim naprave čuda.

GOODTALKING: Novi Tomb Raider silno želi zaboraviti Angelinu Jolie

- Ovaj engine omogućava novu razinu storytellinga i igraćih iskustava, i baš zato smo izuzetno uzbuđeni što vam možemo potvrditi kako smo započeli razvoj novog Tomb Raidera. Cilj nam je pomaknuti granice vjernih i režiranih akcijskih prikaza kakve fanovi zaslužuju od jednog Tomb Raider naslova - poručili su iz Crystal Dynamicsa.

Novi Tomb Raider je naravno u još vrlo ranoj fazi razvoja, a kako bismo si olakšali čekanje, valja se prisjetiti impresivne Matrix demonstracije od prošle godine:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Paula-xxx 11.04.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav)) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://v.ht/id395672

Komentiraj...
Vidi sve komentare