To je to što me zanima!

LG G7 ima i Thinq u nazivu, a znaju se i svi najvažniji detalji

LG navodi da će G7 biti evolucija u odnosu na V30S te da će pružiti bolju međusobnu povezanost s uređajima, a kao i sve veći broj telefona, G7 će dobiti zub na vrhu ekrana. Tu su i dvije kamere od 16 mpx
Vidi originalni članak

Nakon što su procurili detalji o sedmoj generaciji telefona iz LG-eve G serije, korejska kompanija odlučila je službeno potvrditi kako će se telefon zvati LG G7 Thinq, po uzoru na V30 S kojeg smo vidjeli u veljači u Barceloni.

Telefon će premijeru imati 2. svibnja u New Yorku, a oznaka Thinq veže se uz njihovu liniju uređaja koji koriste umjetnu inteligenciju kako bi pružili naprednije mogućnosti.  LG navodi tako i da će G7 biti evolucija u odnosu na V30S te da će pružiti bolju međusobnu povezanost s uređajima poput kućanskih aparata, televizora i ostalih uređaja. 

- S pametnim telefonom LG G7 ThinQ kompanija nastavlja ispunjavati svoja obećanja za unapređenjem temeljnih tehnologija, koje će zahvaljujući ugrađenoj umjetnoj inteligenciji (AI), sigurno zadovoljiti potrebe korisnika. Riječ je o tehnologiji koja predstavlja mnogo više od skupa značajki - ona je dio korisničkog iskustva - rekao je Hwang Jeong-hwan, predsjednik tvrtke LG Electronics Mobile Communications.

Kako doznaje Android Headlines, koji je objavio i fotografije novog uređaja, G7 će imati zub na vrhu ekrana koji se može isključiti ako vam se ne sviđa. Sličnu opciju vidjeli smo i na Huaweijevu P20. Tu su još i dvije kamere od 16 megapiksela na stražnjoj strani kojima u radu pomaže umjetna inteligencija. Ona će automatski prilagoditi boje, zasićenost i kontrast, a kamera će imati modove za slabo osvjetljenje i širokokutno snimanje. Moći će i prepoznati ono što snimate te prilagoditi postavke

Što se ekrana tiče, on bi uz kameru trebao imati podršku za HDR10 video, a G7 će navodno dobiti i kvalitetnije zvučnike. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dragoi 13.04.2018.

    imao lg G3 G5 i sad V30...pree zadovoljan...v30 je raketa.

  • Plejada 13.04.2018.

    Imam tv, tablet i mobitel od LG-a i sve je super.

  • Reptil_1 13.04.2018.

    Danasnji smartphoni su uredaji za sofisticirano pracenje i kontrolu populacije.Imaju mnogo skrivenih postavki za koje vecina ljudi nikad nije ni cula.Google je glavni manipulator svih tih mobitela.Makar oni su gotovi tako da hvala bogu na tome.Nabavite si jedan stari mobitel sa pozivima i sms om i ne treba vam nista vise od toga.Bit cete mnogo sretniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare