To je to što me zanima!

Ljudi mislili da je Twitter pao, ali Musk je uveo nova pravila...

Elon Musk uveo je nova ograničenja za korisnike Twittera. Ako imate verificirani račun, odnosno kupili ste 'plavu kvačicu', možete dnevno pogledati 6000 objava. Taj se broj znatno smanjuje ako kvačicu nemate
Vidi originalni članak

Elon Musk uveo je još jednu promjenu na Twitteru. Iako su brojni korisnici mislili ranije u subotu da je došlo do tehničkih problema s tom društvenom mrežom, ipak se radilo o novim ograničenjima. 

Musk se oglasio na Twitteru i objasnio kako će verificirani računi (odnosno, oni koji imaju plavu kvačicu) moći dnevno pročitati 6000 objava. Podsjetimo, među prvim promjenama otkako je Musk preuzeo Twitter bila je i ta da 'plavu kvačicu' mogu imati svi - ako je plate. 

BORBA U KAVEZU Musk se priprema za borbu sa Zuckerbergom, ima i pomoć: 'Izuzetno sam impresioniran'

Za one koji do sada još nisu platili za plavu kvačicu, taj se broj znatno smanjuje - na 600 objava dnevno. Musk je objasnio i kako "novi, neverificirani računi", mogu pogledati tek 300 objava u danu. 

NIJE ZADOVOLJNA Mama Elona Muska: 'Molim vas ne nagovarajte mog sina da se bori s Markom Zuckerbergom'

Kako je Musk poručio, radi se o "privremenim ograničenjima" zbog skupljanja podataka i manipuliranja sustavom. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 03.07.2023.

    twiter gubi korianike svaki dan a za to je kriv musk koji je počeo naplacivati twitter

  • vrba 02.07.2023.

    ideš, baš me pogodilo. 600 objava ne vidim u mjesec dana

  • greenday 01.07.2023.

    Zapravo dobra stvar. Poticati ljude da provedu manje vremena buljeći u "društvene" mreže. Mislim da je TikTok u Kini napravio da maloljetni korisnici mogu provesti određeno vrijeme u aplikaciji u danu nakon čega se blokira do sljedećeg dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare