To je to što me zanima!

Ljudima koji čekaju u redu za iPhone sad će dostavljati hranu

Servis za dostavu hrane Deliveroo omogućio je ljudima koji čekaju u 12 zemalja na novi iPhone da iz reda pred trgovinom naruče hranu, kako ne bi izgubili svoje mjesto.
Vidi originalni članak

Čekanje u redu za novi telefon može se činiti bizarnim, međutim Appleovi fanovi već godinama strpljivo se stanu u red kako bi među prvima na svijetu kupili novi telefon i mogli se time pohvaliti prijateljima. 

'INOVACIJA KOŠTA' Šef Applea brani visoku cijenu iPhonea: Skupo ih je izrađivati

Iako je redova posljednjih godina manje i kraći su, jer se telefon može dostavom dobiti istoga dana, za očekivati je da će ih biti i za iPhone XS i XS Max koji u prodaju kreću ovog petka. U tom ritualu iščekivanja mnogi će vjerojatno i ogladniti, a kako ne bi izgubili mjesto, dostavni servis Deliveroo omogućit će čekačima da naruče hranu u 12 zemalja (Australija, Belgija, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Italija, Irska, Nizozemska, Singapur, Španjolska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Velika Britanija), prenosi CNet. SAD nisu među njima.

Sve što će trebati napraviti je označiti lokaciju Appleove trgovine pred kojom se čeka telefon i hrana će stići iz nekog od restorana u blizini, ako je otvoren.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • AnonymAnus 20.09.2018.

    I besplatnu psihijatrijsku pomoć

  • zveki14 20.09.2018.

    Kod nas se ne mora čekati jer kod nas već trgovac stavi većinu ispod pulta i prodaje svojim poznanicima. Kod nas nikako na pošten način. Mi smo genijalci-balkanci!

  • NajboljiPokemon 20.09.2018.

    ahahahahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare