To je to što me zanima!

Marshallov telefon za ljubitelje glazbe izgleda opako dobro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako ovaj mobitel nema najbolje specifikacije, iz Marshalla tvrde da njihov mobitel reproducira visoku kvalitetu zvuka, a uz njega stižu i kvalitetne slušalice
Vidi originalni članak

Čak i ako ste površni poznavatelj tržišta mobitela vjerojatno ste svjesni da postoji cijeli niz mobitela različitih proizvođača koje pokreće Android sustav.

U tu gustu utrku upravo se ubacio i neočekivani igrač - tvrtka Marshall Headphones, koja je upravo objavila svoj mobitel, usmjeren posve prema glazbi .

Marshall

Model se zove London i ima dva zvučnika smještena s prednje strane. Također ima dva audio izlaza što je velika rijetkost. Također ima i posebnu tipku M pri vrhu kućišta kojom se ostvaruje trenutni pristup glazbenom direktoriju. Lijepo pozlaćeni pojačivač zvuka ističe se na lijevoj strani kućišta.

POGLEDAJTE VIDEO: Predstavljanje Marshallovog pametnog telefona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Iz Marshalla tvrde da njihov mobitel reproducira visoku kvalitetu zvuka , a uz mobitel stižu i vrlo kvalitetne slušalice, dakako vlastite proizvodnje.

Marshall

Od ostalih stvari Marshall London je uobičajeni android mobitel s ekranom 4.7 inča, 2 GB RAM-a i 16 GB prostora za pohranjivanje. To se čini malim kapacitetom ako želite prenijeti svoju glazbenu kolekciju na uređaj, no London ima mogućnost dodavanja microSD kartice za dodatni prostor. No, ovaj mobitel i nije zamišljen za najbolje specifikacije, nego najugodnije audio iskustvo , a stiže i u lijepom dizajnu.

Marshall

Cijena mu je nešto manje od 600 dolara , a na tržištu bi se trebao pojaviti u drugoj polovici kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 21.07.2015.

    uzasan mobitel.kao tranzistor.evo gledao juce samsung s5 i ona zadnja strana mobitela s tockicama je fuj...znaci zavisi od ukusa...ali kakav marshall??????

  • mar111 17.07.2015.

    nisam upoznat s time jer nemam para za mobitel, imam samo fiksni telefon. šta je to smartphone, iphone i pametni telefon, ne kužim to????

  • iPsy 17.07.2015.

    dobre su specifikacije...2gb rama da ti aplikacije sasvim ok duraju, muzika ionako ne ide na ram nego na onih 16 gb..a možeš još i SD šibnut...zanimljivo jako. A cijena je ok..mada će to u Hr bit puno više...ako uopće dođe tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare