To je to što me zanima!

Microsoft očekuje od Titanfalla da pojača prodaju Xbox Onea

Sony se prošli tjedan pohvalio da su do početka ožujka prodali 6 milijuna PS4 konzola. Microsoft očekuje da će Titanfall biti hit koji će pojačati prodaju konzole
Vidi originalni članak

Microsoft ima velika očekivanja od video igre Titanfall koja bi trebala biti dovoljno veliki hit da potakne prodaju Xbox One konzole te pomogne Microsoftu uhvatiti korak u prodaji za Sonyjevom konzolom PlayStation 4, piše Reuters.

Titanfall je jedan od najiščekivanijih naslova za Xbox One, a diljem svijeta organizirano je oko 6000 ponoćnih prodaja. U prodaji je od utorka za Xbox One i PC, a u futurističkoj igri možete ratovati kao obični vojnik, ali i ući u velike robote kojima možete nastaviti stvarati kaos u gradovima. Igra studija Respawn Entertainment za Xbox 360 stiže za dva tjedna.

- Računamo da će Titanfall biti veliki hit - rekao je za Reuters Yusuf Mehdi iz Xboxa. Igru promoviraju i na festivalu South by Southwest u Teksasu. 

U konzolaškom ratu, Sony se prošli tjedan pohvalio kako su do početka ožujka prodali 6 milijuna konzola, daleko više od zacrtanog plana. 

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • CRO_Ghost 14.03.2014.

    Iskreno, iako sam fan PS-a, očekivao sam senzaciju od tog TitanFalla, ali me razočarao. Gledao sam kod frenda malo igru (on je uvezao X-one iz UK-a), prevelika kopija COD-a po pitanju pucnjave, kao što je rekao iwanchek, premale mape za toliko vatrene moći (rakete, laseri, plazme...), pomalo podsjeca na propali nastavak Battlefield 2142. Nažalost Xbox one je dokazao da ne može konkurirati PS-u, nije mogao niti će moći, što po pitanju naslova a što po pitanju cijena. Za 80 funti prednaručite WatchDogs i još neku igru za PS4, i sigurno vam mogu reći da ćete u njima više uživati nego u TF-u. Neka nitko nista ne zamjeri, ovo je moje osobno misljenje

  • Akatcuki 13.03.2014.

    Preskupo

  • 12.03.2014.

    trebali bi prodavati hardware skupa sa igrom. komplet box.

Komentiraj...
Vidi sve komentare