Tech

Komentari 20

Microsoft očekuje od Titanfalla da pojača prodaju Xbox Onea

Microsoft očekuje od Titanfalla da pojača prodaju Xbox Onea

Sony se prošli tjedan pohvalio da su do početka ožujka prodali 6 milijuna PS4 konzola. Microsoft očekuje da će Titanfall biti hit koji će pojačati prodaju konzole

Microsoft ima velika očekivanja od video igre Titanfall koja bi trebala biti dovoljno veliki hit da potakne prodaju Xbox One konzole te pomogne Microsoftu uhvatiti korak u prodaji za Sonyjevom konzolom PlayStation 4, piše Reuters.

Titanfall je jedan od najiščekivanijih naslova za Xbox One, a diljem svijeta organizirano je oko 6000 ponoćnih prodaja. U prodaji je od utorka za Xbox One i PC, a u futurističkoj igri možete ratovati kao obični vojnik, ali i ući u velike robote kojima možete nastaviti stvarati kaos u gradovima. Igra studija Respawn Entertainment za Xbox 360 stiže za dva tjedna.

- Računamo da će Titanfall biti veliki hit - rekao je za Reuters Yusuf Mehdi iz Xboxa. Igru promoviraju i na festivalu South by Southwest u Teksasu. 

U konzolaškom ratu, Sony se prošli tjedan pohvalio kako su do početka ožujka prodali 6 milijuna konzola, daleko više od zacrtanog plana. 

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku.