To je to što me zanima!

Mini hologramskom studijom Vision najavljuje novi Cooper

Britanci najavljuju novu generaciju najpopularnijeg modela na krajnje neobičan način. Mini Vision nije klasičan konceptni automobil, nego hologramska projekcija
Vidi originalni članak

Novi Mini Cooper će biti predstavljen na salonu automobila u Frankfurtu početkom rujna. Kako će on otprilike izgledati najavljuje hologramska studija Vision. Najveće razlike u odnosu na aktualni model su osjetno veća maska i dodatna svjetla koja su prebačena unutar maske. Prednja svjetla koriste LED tehnologiju pa se pretpostavlja da će takva svjetla biti u ponudi i na serijskom modelu. Stražnji dio je osjetno agresivniji i očito inspiriran stražnjim dijelom Countrymana. Unutrašnjost je mnogo razigranija i šarenija, a dodatnu atraktivnost donose svjetlosni efekti. Tradicionalni središnji veliki instrument dominira u unutrašnjosti. 

Sada je digitalan a na njemu se više ne nalazi brzinomjer, nego zapravo služi kao veliki zaslon za funkcije poput navigacije, audiouređaja, klima uređaja. Najvažniji instrumenti poput brzinomjera i obrtomjera su digitalni i nalaze se ispred vozača. Središnja konzola je varijabilna. Vjeruje se kako će serijska izvedba ipak biti osjetno konzervativnija. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nika04 14.08.2013.

    MINI - auto za sva vremena !!! želim ga više nego 7 na lootu !! :)

  • zagi 24 03.08.2013.

    kako nova generacija kad su promijenili samo par detalja?!

  • globalsolutions 02.08.2013.

    sve može proć samo maglenke moraju bit dodatna oprema i šarafljene na prednju masku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare