To je to što me zanima!

Mnogi bi ga htjeli pod borom: Samsung Gear VR u Hrvatskoj

Gear VR bi mogao biti prvi uređaj kojim će mnogi upoznati virtualnu stvarnost, ali kako bi radio, trebat će vam jedan od novih Samsungovih pametnih telefona
Vidi originalni članak

Sljedeća godina trebala bi biti pravi uzlet za virtualnu stvarnost jer će se na tržištu naći i iščekivani Oculus Rift te HTC-ov Vive. No ove su godine brojne tvrtke predstavile svoja rješenja, a među njima je i Samsung čiji će Gear VR od petka biti dostupan i u Hrvatskoj u obnovljenoj verziji. On je sada 22 posto lakši, ima kvalitetnije materijale zbog čega je udobniji, ali i bolji upravljački sklop. 

Uz Gear VR Samsung predstavlja i prvi internetski preglednik za virtualnu stvarnost, koji će omogućiti i gledanje videa u 360 stupnjeva te 3D videa.

Samsung

- Pomoću nove generacije Samsung Gear VR, korisnici će moći doživjeti nevjerojatno iskustvo. Bilo da igraju igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijele video-zapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva ili putuju svijetom uz pomoć fotografija i videozapisa, uživat će u korištenju ovog inovativnog uređaja – kaže Saša Oravec, voditelj odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics i dodaje da je virtualna stvarnost sljedeći veliki korak u razvoju računalnih platformi.

Samsung

U Hrvatskoj će se prodavati po 799 kuna i upravo bi takav sustav mogao mnogima biti prvi korak u upoznavanju s virtualnom stvarnosti zbog niže cijene u odnosu na Oculus ili Vive. No, da bi Gear VR funkcionirao trebat će vam Samsungov telefon i to S6, S6 Edge ili Edge+. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GoranHelmrih 10.12.2015.

    kupio i nije mi zao..konacno nesto sto u Hrv kosta kao i vani.. u utorak je kod mene...Can't wait :)

  • ッi シ 09.12.2015.

    gledam malo i u kini se naruci jako dobar ide i samsung i iphone te kosta nekih 150 kuna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare