To je to što me zanima!

Mo'š lijevo, mo'š desno: James pokazao što donosi nova FIFA

Realova zvijezda predstavila je novosti koje nam donosi Fifa 17. Naglasak je na kontroli. Kod slobodnjaka i penala sami ćete moći odrediti zalet i kut prilaska lopti...
Vidi originalni članak

James Rodriguez predstavio je što može nova Fifa 17, koja u rujnu stiže u prodavaonice diljem svijeta pojačana novim "engineom". Rodriguez je jedan od manekena nove Fife, a uz pomoć Electronic Artsa demonstrirao je što ćete sve moći raditi u novom izdanju računalne simulacije nogometa.

Naglasak je na na više kontrole koju će korisnici imati. Primjerice, kod slobodnjaka ćete moći sami odrediti zalet i kut prilaska lopti što prije nije bio slučaj. Ista stvar je i kod penala, a kut prilaska lopti bit će povezan s jačinom i stilom udarca. Ako se namjestite gotovo paralelno s loptom, nećete moći zakucati iz sve snage. 

Novi "engine", ali zaboravite "kockice"

Nova Fifa izlazi na novom "Frostbite" engineu koji se koristi u Battlefieldu i Star Wars Battlefrontu, odnosno koji pokreće gotovo sve novije EA igre. Iz Electronic Artsa i DICE-a koji stoji iza "Frostbitea" najavljuju autentični prikaz nogometa.

Fifa 17 izlazi za PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 i Xbox 360, datum izlaska za Sjevernu Ameriku je 27. rujna, dok u Europu stiže 29. rujna.

Nažalost, nećete moći igrati s Hrvatskom. U Fifi neće biti prepoznatljivih "kockica" treću godinu u nizu. I dok iz HNS-a kažu da im se nitko nije javio u vezi licencije, neke druge reprezentacije i savezi praktički sami plaćaju kako bi bili dio jedne od najprodavanijih i najpopularnijih sportskih simulacija u svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Alen1992 10.07.2016.

    Ma fifa je bezveze,samo PES!

  • DambaTheBlackMamba 09.07.2016.

    Bez Hrvatske ne kupujem pa da je još tako genijalna & realna. No chance ;-)

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 09.07.2016.

    Sto se tice same igrivosti tu je Pes 2 klase ispred Fife.Isprobam svake godine Fifa demo al i dalje nemogu vjerovat da ju ljudi igraju.Evo sad na Fifi16 sami igraci izgledaju kao stapici.Imena na dresu iza metar.Sto se tice animacija,publike,zvukova,komentatora,licenci je Fifa bolja.Al ipak ovo najbitnije a to je igrivost je totalno na strani Pes-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare