To je to što me zanima!

Mora platiti milijun kuna jer je napravio alat za varanje u GTA

Jhonny Perez će osim 150.000 dolara odštete morati platiti i 66.869 dolara (oko 437.000 kuna) sudskih troškova. On je kreirao alat koji je igračima omogućio neograničeni novac i druga varanja sustava
Vidi originalni članak

Muškarac s Floride morat će platiti gotovo milijun kuna odšetete izdavačima megahita GTA Onlinea jer je napravio i potom prodavao alat Eluse, koji je igračima omogućio neograničeni novac i druga varanja sustava. 

KAKVA DOMINACIJA GTA V i na peti rođendan vlada ljestvicama i privlači milijune

Jhonny Perez će osim 150.000 dolara odštete morati platiti i 66.869 dolara (oko 437.000 kuna) sudskih troškova. Njegov alat Elusive je, kako se navodi, prekršio autorska prava, narušio igru i model plaćanja u igri i pokvario iskustvo igranja za poštene igrače. 

Kako prenosi Engadget, Perez je lani ugasio Elusive nakon upozorenja iz Take Two studija. Rekao je i da će zaradu donirati, ali nije predao financijske podatke kojima bi otkrio zaradu i uslijedila je tužba. Inače, Elusive je prodavao za 10 do 30 dolara. 

IGRA ZA REKORDE Kakav Avatar? GTA V zaradio više nego ijedan film u povijesti

Izdavači su često pribjegavali tužbama protiv 'cheatera', ali i bili na meti kritika da su u tim tužbama preuveličavali štetu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 30.03.2019.

    Meni hakeri daju ogromne pare u gta online a to za kaznu to je bezveze

  • 12.02.2019.

    slažem se neka plati za novac u gta 5 postoje shark kartice

  • MartyMystery 12.02.2019.

    Naivac...kad je već uspio sve to napraviti,za što treba puno inteligencije i stručnog znanja,mogao se i sjetiti da uplate prima bitcoinom ili nekom drugom 'blockchain' valutom pa ga nikad ne bi uhvatili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare