To je to što me zanima!

Musk se sad bavi i korisničkom podrškom za desničare, a plavu kvačicu ga žica i O.J. Simpson

Nakon što je tvitao 'ptica je oslobođena', Musk je odlučio odgovoriti anonimnom desničarskom korisniku '@catturd2', kojeg je Trump često dijelio, prije izgona s Twittera.
Vidi originalni članak

Nakon što je spiskao 44 milijarde dolara na Twitter, jedan od zadataka kojima se očito odlučio zabaviti u prvom danu je i analiziranje pritužbi desničarskog trola koji je izgubio 1200 pratitelja u danu.

REPER SE NIJE OGLASIO Musk preuzeo Twitter i odmah Kanyeu Westu vratio stari profil

Nakon što je tvitao 'ptica je oslobođena', Musk je odlučio odgovoriti anonimnom desničarskom korisniku '@catturd2', kojeg je Trump često dijelio, prije izgona s Twittera, a ima više od 850.000 pratitelja.

Taj se korisnik požalio da se limitira njegov doseg, na što je Musk odgovorio da će istražiti situaciju, prenosi Mashable.

Isti @catturd2 je kasnije napisao da je dobio tisuće pratitelja i to pripisao Musku.

PROBLEMI U DIGITALNOM RAJU Musk želi promjene na Twitteru, Zuckerbergova Meta je fijasko: 'Sve to odrazit će se i na Hrvate'

Još jedan koji se obratio direktno Musku je i O.J. Simpson, bivša NFL zvijezda i čovjek koji je bio oslobođen optužbe za dvostruko ubojstvo 1995. godine. On se pak nada da bi mogao dobiti plavu kvačicu, odnosno oznaku verificiranih profila. U videu kaže da se godinama muči s lažnim profilima i njihovim izjavama koje mora demantirati.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 🐬DAVOR🌊 31.10.2022.

    Naivci obični, lik koji ima firmu NUROLINK kojoj je cilj jednog dana spajanje ljudskog mozga sa internetom, učitavanje čovjeka u cloud (nemojte trkeljat da je teorija zavjere jer su to javno rekli), sada tom liku vjeruju da je on borac za slobodu govora a u biti samo sabire, pravi popis svih "teoretičara zavjere", odnosno onih koji se protive sistemu i razumiju šta se događa i onda će im samo u 3 ujutro neko u crnim odijelima po potrebi pokucat na vrata a njih više nitko nikada neće pronač, uči će u statistiku nestali.

  • buDala- 29.10.2022.

    Apsolutno nije istina, ovo je vjerojatno iz ljevičarske perspektive. Ovako stoje stvri: Musk je u Twitter doveo IT inženjere iz Tesle da analiziraju računalni kod platforme i ako utvrde da se sam kod namješten tako da favorizira jedne, a blokira druge, na temelju političkih i svjetonazorskih opredjeljenja, odnosno da pristrano pristupa načinu na koji tretira korisnike, onda će evetnualno vratiti pristup određenim korisnicima, a koji su bili blokirani čisto na temelju političkih i svjetonazorskih stavova. Isto tako, otkaze su dobili svi koji su Twitter pretvorili u platformu političko-ideološkog aktivizma jedne opcije, jer, logično, takvima nije mjesto kompaniji, platforma se ne može baviti aktivizmom, a na štetu svojih dioničara, ali i cjelokupnog društva.

  • melin51 29.10.2022.

    Svijet je bio ljepši bez Twittera a nakon muskovog preuzimanja idemo u katastrofu desničarskog divljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare