To je to što me zanima!

MySpace: U mjesec dana smo dobili milijun novih korisnika

Posrnula društvena mreža novi uspjeh duguje novoj strategiji i repozicioniranju kao glazbeni servis. MySpace sada ima najveću zbirku besplatne glazbe na svijetu
Vidi originalni članak

MySpace već duže vrijeme gubi utrku s nekim novijim društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera, no još uvijek privlače velik broj novih korisnika, barem prema brojkama koje je sama tvrtka objavila u ponedjeljak. Naime, kako prenosi Mashable, u MySpaceu tvrde kako se na njihovu mrežu svaki dan registrira u prosjeku 40 tisuća ljudi, te da su u samo mjesec dana, nakon pokretanja MySpace Music Playera u prosincu, prikupili više od milijun novih korisnika.

U priopćenju se također ističe kako MySpace sada nudi 42 milijun pjesama i ima najveću zbirku besplatne glazbe na svijetu, čime se daje naslutiti kako se MySpace ne želi više uspoređivati s društvenim mrežama, već glazbenim servisima poput Spotifyja. Nova orijentacija ne bi trebala biti iznenađenje, s obzirom da je jednan od vlasnika MySpacea od lipnja prošle godine i pop-zvijezda Justin Timberlake. Čeka li društvenu mrežu koja je početkom 2011. godine u jednom mjesecu izgubila 10 milijuna korisnika nova, drugačija i ljepša budućnost, ostaje nam vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • iAvrilFan1 13.02.2012.

    OMG ja imam taj MySpace jos od 2009. Ne koristim ga vec 2 godine! Idem pogledati što to nudi xD

  • user_145231 13.02.2012.

    Fejs je ok, za onoga tko se zna kontrolirati, a malo je takvih..Ima dosta super stvari, kao npr.nađeš nekog koga nisi vidio ni čuo duuugo vremena, uvijek možeš besplatno komunicirati sa prijateljima i sl. Ali kad samo pogledam što se sve događa zbog glupih komentara, ili što ja znam čega već, muka mi je od njega... Ljudi su pretjerali sa objavljivanjem svih gluposti, što su danas jeli, gdje se sad nalaze, a gdje sad, s kim su... to baš izludi... vidiš i čuješ milion gluposti koje ne želiš znati... daleko je otišlo to..

  • Oliva23 13.02.2012.

    facebook je bolest modernog doba.to je sve samo ne društvena mreža.svi sjede doma zaluđeni za tipkovnicama prateći tuđe živote a društva nigdje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare