To je to što me zanima!

Najveća softverska tvrtka IN2 preuzela tvrtku Libusoft Cicom

Libusoft Cicom jedan je od predvodnika digitalizacije javne uprave u Hrvatskoj. Grupa IN2 ponosna je na činjenicu da je u IT sustavu svakog hrvatskog pametnog grada trenutno barem jedno LC rješenje
Vidi originalni članak

Libusoft Cicom je informatička i konzultantska kompanija koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja za informatizaciju procesa poslovanja. 

Iz grupe IN2 izvijestili su da su preuzeli tvrtku poručivši kako nova akvizicija slijedi razvojnu strategiju tvrtke.

- Libusoft Cicom postaje dio IN2 grupe. Nova akvizicija IN2 grupe slijedi strategiju RAST-a grupe u cilju širenja poslovanja, novih klijenata, novih ljudi, njihovog osobnog i poslovnog razvoja te novih članica grupe - napisali su iz IN2, ne navodeći financijsku vrijednost preuzimanja.

ŠIRE KOMPANIJU Talijanski Campari kupuje destileriju burbona u Kentuckyju za 420 mil. dolara

LC zapošljava 150 zaposlenika koji pružaju IT usluge i razvijaju specifične softvere za više od 1.000 korisnika.

IN2 grupa je ove godine proslavila 30 godina postojanja, a istaknuli su i da akvizicija LC-a nije jedina njihova akvizicija u ovoj godini, a svakako nije niti posljednja u narednom razdoblju.

-Veseli nas što ćemo postati bogatiji za novog partnera koji dijeli naše vrijednosti, a zajedničkom sinergijom postići ćemo daleko više za naše klijente i korisnike. - zaključio je predsjednik uprave IN2 grupe, Denis Jašarević.

UPITNA TRANSAKCIJA Rusi su prodali Fortenovu bez dozvole investitoru iz Dubaija?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare