To je to što me zanima!

Nakon brojnih zapaljenja, Note 7 se vraća u prodaju u J. Koreji

Samsungov pametni telefon ponovno je u prodaji u Južnoj Koreji, gotovo mjesec dana nakon što su bili prisiljen obustaviti prodaju zbog slučajeva u kojima su se baterije mobilnog uređaja zapalile za vrijeme punjenja.
Vidi originalni članak

U novim modelima baterije su zamijenjene, rekao je glasnogovornik. Model će se ponovno prodavati u Europi od 28. listopada.

Samsung je obustavio prodaju tog modela početkom prošlog mjeseca nakon priznanja slučajeva u kojima je tzv. fablet, prvotno lansiran 19. kolovoza i prodan u nekoliko zemalja, za vrijeme punjenja baterije bio zahvaćen plamenom. Nekoliko zrakoplovnih tvrtki zabranilo je putnicima da ih unose u zrakoplov.

Tvrtka je objavila da je obuhvaćeno 2,5 milijuna telefona i svim je kupcima ponuđena zamjena, među njima 1,4 milijuna kupaca samo u Južnoj Koreji i SAD-u.

Američko vijeće potrošača priopćilo je da posjeduje 92 izvješća o tome da su se mobilni uređaji pregrijali ili da ih je zahvatio plamen.

Model Galaxy Note 7  je najnoviji uređaj iz Samsungove serije takozvanih fableta, pametnih telefona s vrlo velikim ekranima. Samsung je također u Note 7 dodao čitač šarenice koji omogućuje korisnicima otključavanje telefona skeniranjem oka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • digelante 02.10.2016.

    Samsung se jako zajebo s ovim telefonom, teško će povratiti povjerenje kupaca. Nekome u samsungu treba glavu skinut sa ramena

  • --- DAVOR --- 02.10.2016.

    Odmah nakon toga su im se vešmašine počela samozapaljivat. Tako je to kad ti naprednu tehnologiju sastavlja roblje za 2 dolara dnevno umjesto vrhunskih strućnjaka jer da nije tako sumnjam da bi se ovo događalo pogotovo tako masivno.

  • najindustrijalizovanija 01.10.2016.

    Ne vjerujem da se zapalio zbog baterije i ne sviđa mi se zakrivljeni ekran pa ću čekati slijedeći model

Komentiraj...
Vidi sve komentare