To je to što me zanima!

Nakon tableta, M San radi i na vlastitom Vivax smartphoneu

Vivaxov pametni telefon trebali bi predstaviti tijekom godine, a pokretat će ga posljednja verzija Androida. Uređaj se razvija u Hrvatskoj, a proizvodit će se u Kini
Vidi originalni članak

Hrvatska tvrtka, M San Grupa, radi na vlastitom pametnom telefonu koji bi pod imenom Vivax mogli predstaviti sredinom godine. Za Poslovni.hr su kratko potvrdili da rade na uređaju koji će pokretati najnovija verzija Androida te da se početak proizvodnje očekuje do kraja godine. Vladimir Brkljača iz M Sana kaže da su u razvoj tableta i telefona ušli nakon analize tržišta. Pojašnjava kako se izrada specifikacija, koncepta i testiranja rade u Zagrebu, a proizvodnja u tvornici u Kini. Istim procesom nastao je i Vivaxov tablet, koji će uskoro dobiti Android 4 nadogradnju, a Brkljača dodaje da su razgovarali s potencijalnim partnerima kako bi uz tablet dolazile i hrvatske aplikacije. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • piva007 03.01.2013.

    Imala brdo Vivaxovih proizvoda.... nikada problema sa njima, radili po 5-6-7 godina bez i jedne jedine greškice (zamjenjeni novim modelima, a ne krepali)... Za razliku od Sony-ja, Panasonica, LG-ija i ostalih... A cijene su im odlične...

  • rim912 02.01.2013.

    Vivax proizvodi su rebrandirani kineski no name proizvodi.. Ekipa iz msana kupi vec gotov proizvod, ideju nacrte i sve specifikacije, eventualno sama zalemi i stavi u svoje kuciste i zaljepi vivax logo.. Isto kao i Quadro.. Nit smrdi nit mirisi, za te novce cist ok..

  • duje912 02.01.2013.

    ljudi zašto se Vivax ne prodaje izvan HR (švica, VB, norveška...) kad je tako dobar kako ga pojedinci ovdje hvale?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare