To je to što me zanima!

Napad na Microsoft: Samsung otkrio Galaxy TabPro S tablet

Tablet s Windowsima 10 dolazi s Intel Core m3 procesorom i 4 GB RAM-a i 4G podrškom. AMOLED ekran je dijagonale 12 inča, a tu su i dvije kamere od 5 mpx
Vidi originalni članak

Galaxy TabPro S novi je konvertibilni tablet s Windowsima 10 kojim Samsung planira konkurirati Microsoft Surface tabletu ili pak iPadu Pro. Predstavili su ga na CES-u u Las Vegasu, a  trebao bi spojiti funkcionalnost računala i prenosivost tableta. 

Radi se o tabletu dijagonale 12 inča s AMOLED ekranom (2160x1440 piksela). Dolazi s Intel Core m3 procesorom s 4 GB RAM-a te 128 ili 256 GB SSD diskom. Opremili su ga i sa dvije 5-megapikselne kamere. Težak je tek 693 grama, a debljina mu je samo 6,3 milimetra.

Bit će dostupan od veljače u verzijama s Windowsima 10 Home ili Pro, a zanimljiv je detalj i da dolazi s 4G podrškom, što svakako olakšava korištenje u pokretu.

Kapacitet baterije je 5200 mAh, a Samsung navodi da se napuni za dva i pol sata te omogućuje 10,5 sati rada. Tipkovnica s futrolom i Bluetooth olovka prodavat će se zasebno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tutek 10.01.2016.

    Konačno nešto novo od samsungs, već sam mislio da prestaju s proizvodnjom tableta. Uz neku pristojnu cijenu - pun pogodak.

  • KristijanK 09.01.2016.

    Nebih se slozio da ipad pro moze konkurirati ovome. Glavni nedostatak mu je software koji ima samo par dodataka vise od iphone sto je jos uvijek zapravo samo mobitel dok su ove dvije zvijeri full windows 10. Za apple mi nije jasno, toliko mocan tablet i onda glavni fail. Stave na njega mobile iOS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare